Vedonlyönti: parhaat vetovihjeet, kilpailut ja tarjoukset

Tervetuloa Veikkaajat.comin vedonlyöntiin! Me Veikkaajat.comissa haluamme tarjota sinulle parhaat mahdollisuuden voitolliseen vedonlyöntiin. Sivustoltamme löydät raudankovia vetovihjeitä loistavien perustelujen saattelemina, markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset sekä paljon tietoa vedonlyöntiin liittyen.

Olemme koonneet erilaisista bonuksista listauksen sivullemme. Jokaisen vedonvälittäjän tiedoista löydät bonuksen sekä sen kierrätykseen liittyvät tiedot. Jokainen yhtiö on meidän puolestamme testattu toimivaksi sekä luotettavaksi, koska haluamme tarjota lukijoillemme vain parasta.

Ajantasaiset vetovihjeet

Kaikki vihjeemme on hyvin perusteltuja, ja ammattitaidolla tehtyjä. Haluamme tarjota oman näkökulmamme lukijalle koskien vihjattavia otteluita. Vaikka et päätyisikään omien pohdintojesi jälkeen samaan lopputulokseen kanssamme, niin saat meiltä toisen näkökulman kyseiseen otteluun. Alta löydät uusimmat Veikkaajat.comin vedonlyöntivihjeet.

CS:GO | ESEA MDL Season 28: ALTERNATE aTTaX – Virtus.pro
Virtus.pro ML
1,60

CS:GO | ESEA MDL Season 28: ALTERNATE aTTaX – Virtus.pro

ESEA MDL Season 28 illan toinen valitsemamme ottelu pelataan saksalaisjoukkue ALTERNATE aTTaX:n ja puolalaisen Virtus.pro:n välillä. Joukkueiden ainoa kohtaaminen jonka voi ottaa huomioon tapahtui noin kolme kuukautta sitten edellisellä ...
CS:GO | ESEA MDL Season 28: NOBO – Red Reserve
NOBO ML
3,95

CS:GO | ESEA MDL Season 28: NOBO – Red Reserve

Turnauksien ollessa tauolla ESEA MDL Season 28 osaa viihdyttää. Tänäänkin sarjassa pelataan 12 ottelua, jotka kaikki ovat erinomaista täytettä odottaessamme ESL One Colognen alkamista.Ranskalaisjoukkue NOBO kohtaa tänään Red Reserven ...
CS:GO | ESEA MDL Season 28: Movistar Riders – Vexed
Vexed ML
2,90

CS:GO | ESEA MDL Season 28: Movistar Riders – Vexed

Ylikerroin taskuun.Tänä iltana pelataan jälleen yhdeksän ottelua ESEA MDL Season 28 Euroopan sarjaa. Yhdessä illan ottelussa espanjalaisjoukkue Movistar Riders saa vastaansa lähes kokonaan englantilaisista koostuvan Vexedin, jossa ...
CS:GO | IEM Shanghai Closed Qualifier | MVP PK – B.O.O.T-d[S]
B.O.O.T-d[S]
1,86

CS:GO | IEM Shanghai Closed Qualifier | MVP PK – B.O.O.T-d[S]

Onko B.O.O.T-d liian kova pala uudistuneelle MVP PK:lle?IEM Shanghai 2018 Aasian suljettu karsinta on edennyt viimeisiin otteluihin. Jäljellä on enään ns. “semifinaali”, jonka voittaja pääsee taistelemaan paikasta IEM Shanghai 2018 ...

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönnissä aloituskassa on usein pieni, mutta sen saat tuplattua tarjoamillamme bonuksilla! Bonuksiin liittyy kierrätysehdot, mutta oppaamme avulle ne on todella helppo täyttää. Jokainen bonus kannattaa käyttää, sillä niillä saa boostia omaan pelikassaan, ja voittomahdollisuus nousee hurjasti!

Bonuskierrätys on myös erinomainen tapa kokeilla eri yhtiöiden sivustoja, ja valita itselle sopivin. Kohdevalikoima vaihtelee yhtiöiden välillä, eikä kaikkia kohteita tai lajeja jokaiselta peliyhtiöltä löydäkään. Vedonlyöntibonukset kannattaa todella käyttää, sillä siinä on ilmaista rahaa tarjolla, kunhan kierrätysehdot täyttyvät.

Optibet – 15€ riskitön veto vain Veikkaajat.comin kautta
Kierrätys 5 X

Optibet – 15€ riskitön veto vain Veikkaajat.comin kautta Vain meiltä!

Optibet tarjoaa kaksi bonuskoodia. Kun käytät koodia SPORTS60 ja talletat vähintään 15€, saat 30€ edestä riskittömiä vetoja ja lisäksi 100 ilmaispyöräytystä. Toisen 30€ ilmaisiin betseihin saat, kun olet lyönyt vetoa yhteensä 150 euron arvosta. Lisäksi vain Veikkaajat.comin kautta rekisteröityneet saavat lisäksi ylimääräisen 15€ riskittömän vedon ilman kierrätystä käyttämällä koodia VEIKKAUS15 vähintään 10€ talletuksen yhteydessä.

30€ heti ensitalletuksella 200% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

75

Mobilebet 200% vetobonus
Kierrätys 8 X

Mobilebet 200% vetobonus

Valitse kahdesta vetobonuksesta: joko 200% aina 40€ asti tai 100% aina 300€ asti. Kierrätysvaatimus vedonlyönnissä on 8x (talletus + bonus). Minimitalletus 20€, älä käytä nettilompakkoa ensitalletukseen.

40€ heti ensitalletuksella 200% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

40

Betsafe – 200€ vetobonus + 20€ riskitön veto
Kierrätys 4 X

Betsafe – 200€ vetobonus + 20€ riskitön veto Vain meiltä!

Betsafe antaa uusille tallettaville jopa 200€ vedonlyöntibonuksen kerralla. Bonari on mallia tuplaamme talletuksesi ja minimitalletus tarjouksen lunastamiseksi on 10 euroa. Pieni kierrätysvaatimus - vain 4 kertaa. Älä käytä Skrilliä tai Netelleriä tallettamiseen. Lisäksi vain Veikkaajat.comin kautta: uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Käytettävä 30 päivän sisällä rekisteröitymisestä Rekisteröidy tämän linkin kautta, niin saat automaattisesti vedon, et tarvitse bonuskoodia. Kierrätysvaatimus vain 1x! Kampanja voimassa 15.7 asti.

200€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

200

Nightrush: 100€ talletusbonari vedonlyöntiin
Kierrätys 14 X

Nightrush: 100€ talletusbonari vedonlyöntiin

Nightrushin uusille asiakkaille tarkoitettu vedonlyöntibonus tuplaa ensimmäisen talletuksen sataan euroon asti. Minimitalletus vain 10€, jos pienempi bonari kiinnostaa. Kierrätysvaatimus suurehko eli 14-kertainen. Huomaa, etteivät Neteller, Skrill ja Paysafecard -talletukset oikeuta bonuksen saamiseen.

100€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

100

Guts – tuplaa pelikassasi 100€ asti
Kierrätys 5 X

Guts – tuplaa pelikassasi 100€ asti

Guts tuplaa pelikassasi: talleta 100€, pelaa 200 eurolla. Käytä koodia SPORT lunastaaksesi vetobonuksen, mutta älä talleta nettilompakolla. 5x kierrätys (talletus+bonus) kahdella kohteella ja 1.5 minimikertoimella.

100€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

100

Viihdepelaaja

Viihdepelaajina kaikki aloittavat tämänkin harrastuksen. Tarkoituksena ei suinkaan ole systemaattisesti tehdä voittoa, vaan hakea lisäjännitystä esimerkiksi illan jalkapallo-otteluun vedonlyönnin avulla. Viihdepelaaja suosii myös yhdistelmiä, sillä kerroin on näissä suurempi, ja näin ollen myös pienellä panoksella mahdollinen voittosumma on paljon suurempi.

Harrastaja

Harrastajana haluaa aina oppia lisää, ja oppia tekemään voittoa pitkällä aikavälillä. Kuitenkaan tämä ryhmä ei ole vielä sitä omaa tyyliä tai sitä omaa lajia löytänyt, vaan myös peesailee paljon muiden vihjeitä.

Harrastajasta on pitkä matka vielä ammattilaiseksi, mutta kaikki tieto kannattaa tässä vaiheessa imeä, mitä vaan irti saa.

Ammattilainen

Ammattilaisella on kaikki vedonlyöntiin liittyvät asiat hallussa. Panokset lasketaan tarkasti, ja kohteet tutkitaan kokemuksella ja antaumuksella. Ammattilainen hakee pitkällä aikavälillä sitä suurta voittoa, ja siksi ammatille onkin annettu titteli ”Pelisijoittaja”, sillä eräänlaista sijoittamista vedonlyönti onkin.

Meiltä löydät paljon tietoa matkalla vedonlyönnin ammattilaiseksi! Olemme koonneet oppaan, josta löydät vedonlyönnin perusteiden lisäksi myös syventävää tietoa, ja lajikohtaista tietoa. Oppaan lukemisen jälkeen sinulle tulee tutuksi rajakertoimet, kerroinlaskenta, todennäköisyydet, voimaluvut, kellyn kaava ja paljon muuta!

Nordicbet mobiili-kasino

Kuvassa Nordicbetin mobiilivedonlyönti.

Lyö vetoa kännykällä jopa livenä

Nykyään puhelimella tehdyt vedot ovat erittäin yleisiä ja parhaiten palvelu toimii sovelluskaupasta ladattavan sovelluksen kautta. Toki mikäli lempisaitillasi ei vielä ole sovellusta, veikata voi mobiilissa sivustolle surffatenkin. Kannattaa lisätä saitti suosikkeihin jotta ensi kerralla välttyisit näpyttelyltä.

Live-vedonlyönti toimii käytännössä samalla tavalla kuin tietokoneella tehtynä. Bonukset eivät eroa tietokoneella ja mobiililla pelatessa eli samat edut pätevät, käytit mitä laitetta tahansa. Yksi mobiilissa veikkaamisen hankalista puolista on kerroinvertailu, sillä kolmen sivuston jälkeen selaaminen käy jo hankalaksi.

Veikkaajat.com