Vedonlyönti: parhaat vetovihjeet, kilpailut ja tarjoukset

Tervetuloa Veikkaajat.comin vedonlyöntiin! Me Veikkaajat.comissa haluamme tarjota sinulle parhaat mahdollisuuden voitolliseen vedonlyöntiin. Sivustoltamme löydät raudankovia vetovihjeitä loistavien perustelujen saattelemina, markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset sekä paljon tietoa vedonlyöntiin liittyen.

Olemme koonneet erilaisista bonuksista listauksen sivullemme. Jokaisen vedonvälittäjän tiedoista löydät bonuksen sekä sen kierrätykseen liittyvät tiedot. Jokainen yhtiö on meidän puolestamme testattu toimivaksi sekä luotettavaksi, koska haluamme tarjota lukijoillemme vain parasta.

Ajantasaiset vetovihjeet

Kaikki vihjeemme on hyvin perusteltuja, ja ammattitaidolla tehtyjä. Haluamme tarjota oman näkökulmamme lukijalle koskien vihjattavia otteluita. Vaikka et päätyisikään omien pohdintojesi jälkeen samaan lopputulokseen kanssamme, niin saat meiltä toisen näkökulman kyseiseen otteluun. Alta löydät uusimmat Veikkaajat.comin vedonlyöntivihjeet.

CS:GO | ELeague Premier 2018: Astralis – Mousesports
Astralis -1,5
1,85

CS:GO | ELeague Premier 2018: Astralis – Mousesports

Jesse Pyrhönen ELeague CS:GO Premier 2018 Klo. 21.00 ELeaguessa pelataan lauantai-iltana välieriä. Ensimmäisessä välieräparissa tanskalainen maailman parhaaksi joukkueeksi siteerattu Astralis kohtaa kansainvälisellä kokoonpanolla ...
CS:GO | ELeague Premier 2018: Liquid – MiBR
Liquid ML
1,81

CS:GO | ELeague Premier 2018: Liquid – MiBR

Follow @grillics Jesse Pyrhönen ELeague CS:GO Premier 2018 Klo. 21.00 A- ja B-lohkojen viimeiset ottelut pelataan tänä iltana, kun Liquid kohtaa MiBR:n, ja Mousesports saa vastaansa Fnaticin. Otteluiden voittajat jatkavat ...
CS:GO | ELeague CS:GO Premier 2018: Fnatic – FaZe
FaZe -1,5
2,29

CS:GO | ELeague CS:GO Premier 2018: Fnatic – FaZe

Follow @grillics Jesse Pyrhönen ELeague CS:GO Premier 2018 Klo: 00.00 Illan toinen ELeague CS:GO Premier 2018 -turnauksen ottelu alkaa keskiyöllä suomen aikaan. Ottelu on BO3 ja siinä pelaavat ruotsalaisjoukkue Fnatic, ja ...
Näytä lisää

back to menu ↑

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönnissä aloituskassa on usein pieni, mutta sen saat tuplattua tarjoamillamme bonuksilla! Bonuksiin liittyy kierrätysehdot, mutta oppaamme avulle ne on todella helppo täyttää. Jokainen bonus kannattaa käyttää, sillä niillä saa boostia omaan pelikassaan, ja voittomahdollisuus nousee hurjasti!

Bonuskierrätys on myös erinomainen tapa kokeilla eri yhtiöiden sivustoja, ja valita itselle sopivin. Kohdevalikoima vaihtelee yhtiöiden välillä, eikä kaikkia kohteita tai lajeja jokaiselta peliyhtiöltä löydäkään. Vedonlyöntibonukset kannattaa todella käyttää, sillä siinä on ilmaista rahaa tarjolla, kunhan kierrätysehdot täyttyvät.

Betsson – 10€ riskitön veto ja 100€ talletusbonus
Kierrätys X

Betsson – 10€ riskitön veto ja 100€ talletusbonus

Vain sunnuntaihin 12.8 asti Betsson antaa uusille pelaajille normaalin bonuksen lisäksi 10€ ilmaisvedon. Samalla osallistut kisaan, jossa neljä korkeimmalla kertoimella osunutta lähtee syyskuussa katsomaan Tottenham-Liverpool -ottelua Tottenhamin uudelle stadionille Lontooseen.

heti ensitalletuksella ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

100

Mobilebet 200% vetobonus + 10€ ilmaisveto
Kierrätys 8 X

Mobilebet 200% vetobonus + 10€ ilmaisveto Vain meiltä!

Mobilebet antaa vain Veikkaajat.comin asiakkaille 10 euron ilmaisvedon! Rekisteröidy ja tee vähintään kympin talletus, niin ilmaisveto on sinun. Lisäksi saat valita kahdesta vetobonuksesta: joko pienempi 200% aina 40€ asti tai suurempi bonus 100% aina 300€ asti. Kierrätysvaatimus vedonlyönnissä on 8x (talletus + bonus). Minimitalletus 20€, älä käytä nettilompakkoa ensitalletukseen.

40€ heti ensitalletuksella 200% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

40

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa
Kierrätys 0 X

Mr Green vetobonus: 2 kpl 25€ ilmaisvetoa

Mr. Green antaa uusille pelaajille 2 kappaletta 25€ arvoista ilmaisvetoa, kun talletat vähintään 25€ ja lyöt vetoa vähintään 1.80 kertoimella. Ensimmäinen ilmaisveto annetaan ensimmäisen vetosi ratkettua ja toinen viikon päästä.

50€ heti ensitalletuksella 200% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

50

Betsafe – 200€ vetobonus
Kierrätys 4 X

Betsafe – 200€ vetobonus

Betsafe antaa uusille tallettaville jopa 200€ vedonlyöntibonuksen kerralla. Bonari on mallia tuplaamme talletuksesi ja minimitalletus tarjouksen lunastamiseksi on 10 euroa. Pieni kierrätysvaatimus - vain 4 kertaa. Älä käytä Skrilliä tai Netelleriä tallettamiseen.  

200€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

200

Nightrush: 100€ talletusbonari vedonlyöntiin
Kierrätys 14 X

Nightrush: 100€ talletusbonari vedonlyöntiin

Nightrushin uusille asiakkaille tarkoitettu vedonlyöntibonus tuplaa ensimmäisen talletuksen sataan euroon asti. Minimitalletus vain 10€, jos pienempi bonari kiinnostaa. Kierrätysvaatimus suurehko eli 14-kertainen. Huomaa, etteivät Neteller, Skrill ja Paysafecard -talletukset oikeuta bonuksen saamiseen.

100€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus pyöräytystä ilman talletusta

0 spinniä

100

back to menu ↑

Lajikohtaiset vedonlyöntioppaat

Olemme koonneet alle oppaita vedonlyöntiin lajikohtaisesti. Mukana tennis, jalkapallo, jääkiekko, baseball ja koripallo sekä uutuutena nyt myös eSports. Oppaista saat runsaasti neuvoja uuden lajin haltuunottoon tai jo tutun lajin tarkempaan analysointiin. Nämä “vetovihjeet” auttavat sekä kokenutta kettua että tuorempaa tulokasta.

Viihdepelaaja

Viihdepelaajina kaikki aloittavat tämänkin harrastuksen. Tarkoituksena ei suinkaan ole systemaattisesti tehdä voittoa, vaan hakea lisäjännitystä esimerkiksi illan jalkapallo-otteluun vedonlyönnin avulla. Viihdepelaaja suosii myös yhdistelmiä, sillä kerroin on näissä suurempi, ja näin ollen myös pienellä panoksella mahdollinen voittosumma on paljon suurempi.

Harrastaja

Harrastajana haluaa aina oppia lisää, ja oppia tekemään voittoa pitkällä aikavälillä. Kuitenkaan tämä ryhmä ei ole vielä sitä omaa tyyliä tai sitä omaa lajia löytänyt, vaan myös peesailee paljon muiden vihjeitä.

Harrastajasta on pitkä matka vielä ammattilaiseksi, mutta kaikki tieto kannattaa tässä vaiheessa imeä, mitä vaan irti saa.

Ammattilainen

Ammattilaisella on kaikki vedonlyöntiin liittyvät asiat hallussa. Panokset lasketaan tarkasti, ja kohteet tutkitaan kokemuksella ja antaumuksella. Ammattilainen hakee pitkällä aikavälillä sitä suurta voittoa, ja siksi ammatille onkin annettu titteli ”Pelisijoittaja”, sillä eräänlaista sijoittamista vedonlyönti onkin.

Meiltä löydät paljon tietoa matkalla vedonlyönnin ammattilaiseksi! Olemme koonneet oppaan, josta löydät vedonlyönnin perusteiden lisäksi myös syventävää tietoa, ja lajikohtaista tietoa. Oppaan lukemisen jälkeen sinulle tulee tutuksi rajakertoimet, kerroinlaskenta, todennäköisyydet, voimaluvut, kellyn kaava ja paljon muuta!

Nordicbet mobiili-kasino

Kuvassa Nordicbetin mobiilivedonlyönti.


back to menu ↑

Lyö vetoa kännykällä jopa livenä

Nykyään puhelimella tehdyt vedot ovat erittäin yleisiä ja parhaiten palvelu toimii sovelluskaupasta ladattavan sovelluksen kautta. Toki mikäli lempisaitillasi ei vielä ole sovellusta, veikata voi mobiilissa sivustolle surffatenkin. Kannattaa lisätä saitti suosikkeihin jotta ensi kerralla välttyisit näpyttelyltä.

Live-vedonlyönti toimii käytännössä samalla tavalla kuin tietokoneella tehtynä. Bonukset eivät eroa tietokoneella ja mobiililla pelatessa eli samat edut pätevät, käytit mitä laitetta tahansa. Yksi mobiilissa veikkaamisen hankalista puolista on kerroinvertailu, sillä kolmen sivuston jälkeen selaaminen käy jo hankalaksi.

Veikkaajat.com