WTA | Wozniacki C. – Konta J. Klo. 16:00

Eastbournen turnauksesta löytyy toinenkin loistava pelikohde. Ottelussa vastakkain asettuvat Caroline Wozniacki (WTA-rank 2.) ja Johanna Konta (WTA-rank 22.). Wozniacki on juuri aloittanut nurmikautensa, ja hakee ”tatsia” pelaamiseen, kun Konta on puolestaan jo monet ottelut nurmella pelannut. Ottaako kestomenestyjä helpon voiton vireen löytäneestä Kontasta, vai hakeeko Wozniacki vielä tuntumaa nurmesta?

Caroline Wozniacki on takonut hirvittävän kovaa tulosta kuluneella kaudella. Kuitenkin eilen Wozniacki pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa nurmikentällä, ja tämähän näytti erittäin hyvältä. Camila Giorgi lähti eilen haastamaan Wozniackia, mutta tulos puhuu karua kieltä. Wozniacki voitti ottelun suoraan 2-0, ja erät menivät 6-2, 6-3 Wozniackin nimiin. Puhuttaessa siitä, hakeeko Wozniacki tuntumaa nurmesta ennen Wimbledonia, niin se on varmaa. Tämä tuntumankin hakeminen on todella hienoa katseltavaa, sillä niinkin lahjakas pelaaja, kuin Caroline Wozniacki osaa pelata eri alustoilla pidemmänkin tauon jälkeen. Wozniacki lähtee nappaamaan toista päänahkaa, kun vastaan asettuu 27-vuotias Johanna Konta.

Kontan kausi on alkanut erinomaisesti. Nurmellakin on päästy pelaamaan jo seitsemän ottelua, ja näistä on viisi voitettu. Kuitenkin on otettava huomioon, että vastukset ovat olleet Giorgin tasoa, lukuun ottamatta Petra Kvitovaa ja Ashleigh Bartya, joille Konta hävisikin. Eilen Konta kohtasi Aleksandra Krunicin, ja voitti hienon pelin jälkeen ottelun suoraan 0-2. Kontan syöttö on kunnossa, ja se näkyi tässä ottelussa. Nyt vastaan asettuu kuitenkin hurjan kokemuksen, ja kivenkovan asenteen omaava Wozniacki, ja peli muuttuu täysin.

Konta lähtee kertoimien puolesta ennakkosuosikkina päivän otteluun. Kuten jo aiemmin totesimme, Wozniacki hakee tatsia nurmelle, mutta on silti erittäin vaarallinen. Tänään tulee Johannalla tiukat paikat, kun Wozniacki on lämmittelyt eilen pelannut, ja tänään pääsee tositoimiin. Lapulle napataan ehdottomasti kokenut Wozniacki.

Vetolapulle:

Caroline Wozniacki | Kerroin: 2,00 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta