WTA Wimbledon | Rodina E. – Lottner A. Klo. 13:30

Arvostetuin tennisturnaus Wimbledon on jälleen täällä. Vuosittain järjestetyssä turnauksessa on mukana 128 miestä sekä 128 naista kaksinpeleissä. Ensimmäisellä kierroksella löytyykin kiinnostava ottelu, kun Evgeniya Rodina (WTA: 116.) ja Antonia Lottner (WTA: 128.) ottavat toisistaan mittaa. Nurmella pelattava turnaus tuo etua varsinkin hyville syöttäjille, sillä alusta heitä suosii. Kaksi todella kovassa vireessä olevaa pelaajaa astelee kentälle, mutta kummalla pääkoppa kestää enemmän?

Rodina on aloittanut nurmipelit loistavalla menestyksellä. Rodina on pelannut 11 ottelua nurmella tänä vuonna, ja voittanutkin niistä huikeat kahdeksan. Kolmessa ottelussa on tappio koettu, mutta ne eivät ole helppoja otteluita olleetkaan. Rodinan syöttö kulkee, ja kämmen toimii. Rodinan peli on tällä hetkellä parhaassa kunnossa, mitä tällä hetkellä vain voi Grand Slamissa hänellä olla. Rodina tulee altavastaajana otteluun, kun vastaan asettuu toinen kova vireinen nainen, Antonia Lottner.

Lottnerilla peli on kulkenut nurmikauden alusta saakka. Nyt tämä nainen on kuitenkin löytänyt entistäkin kovemman vireen, ja on onnistunut yllättämään muun muassa Irina Falconin. Lottnerin peli on kaikesta huolimatta ailahtelevaa, ja tämä voikin Rodinan kaltaista tasaista suorittajaa vastaan koitua kohtaloksi. Lottner on viimeaikoina meinannut hävitä otteluita, koska pelaamisen taso on niin paljon vaihdellut. Lottnerin tulee pystyä tasaiseen suoritukseen, mikäli hän haluaa Rodinan kukistaa.

Ottelussa Lottner on asetettu ennakkosuosikiksi. Kuitenkin Lottnerin ailahtelevaisuus  antaa saumat Rodinalle yllättää kilpakumppaninsa täysin. Rodina pelaa erittäin tasaista peliä, ja on kova sekä palauttajan, että sitten myös syöttäjän roolissa. Sen pitemmittä puheitta napataan vetolapulle seuraavat kohteet.

Evgeniya Rodina voittaa | Kerroin: 2,32 | Panossuositus (1-5): 4

Tulosveto 2-0 | Kerroin: 3,80 | Panossuositus (1-5): 2

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta