WTA | Wickmayer – Boulter Klo. 19:00

Nottinghamin WTA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella ottavat yhteen Yanina Wickmayer (WTA-rank 98) ja Katie Boulter (WTA-rank 156). Ottelu pelataan nurmikentällä, mikä suosii varsinkin kovia syöttäjiä. Pystyykö nuori Boulter haastamaan kokeneemman Wickmayerin nurmikentällä?

Wickmayer on pelannut melko heikosti omaan tasoonsa nähden viime aikoina. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa voitto pitäisi jo itsensä takia ottaa, sillä ennakkoasetelmat puoltavat Wickmayeria selvästi. Wickmayerilla on vaikeutensa ollut, mutta nyt on aika ryhtiliikkeelle. Pääseekö Boulter kuitenkin yllättämään?

Boulter pääsi turnaukseen mukaan ”wildcardilla” ja lähteekin heti tositoimiin Yanina Wickmayeria vastaan. Boulter on pelannut ITF:ssä paljon, mutta WTA onkin ihan toista luokkaa. Boulter kovin kummoinen syöttäjä ole, mutta ikäisekseen hän on suuri uhka. Boulter hävisi tasoiselleen nurmikentällä juuri hetki sitten, kun Priscilla Hon voitti Kaitie Boulterin lukemin 2-1. Tätä ennen Boulter kuitenkin voitti Jana Fettin lukemin 2-0. Ailahteleva pelaaja on kyseessä, mutta parhaimmillaan erittäinkin vaarallinen vastustaja.

Ennakkoasetelmat puoltavat Wickmayeria. Yanina on paljon kokeneempi kuin hänen vastustajansa Boulter, mutta Boulter saattaa parhaimmillaan yhden erän ottelussa napata. Uskomme kuitenkin, että Wickmayerin kokemus painaa tänään enemmän, ja hän saa niskalenkin sekä omasta vireestään ja Boulterista.

Wickmayer-1,5 erää | Kerroin: 2,27 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta