WTA | Strycova B. – Pliskova Ka. Klo 17:30

Eastbournen WTA-turnaus etenee ja Wimbledon lähestyy. Tänään vastakkain asettuu kaksi lahjakasta tennispelaajaa. Barbora Strycova (WTA-rank 23.) saa vastaansa Karolina Pliskovan (WTA-rank 7.). Strycova on löytänyt hienon vireen nurmikaudelle, ja ajatellen Wimbledonia, hän on varteenotettava vastus sielläkin. Pliskovalla puolestaan suorittaminen on ollut hyvinkin tasaista. Onnistuuko Barbora Strycova rikkomaan Pliskovan rutiinin?

Strycova pelaa loistavaa kautta kaiken kaikkiaan. Nurmella pelaaminen on ollut upeaa katseltavaa. Syöttö on kehittynyt, ja puree kovempaankin pelaajaan. Tämän lisäksi Strycova on onnistunut kehittämään omaa palautustaan huimasti. Nostamme esille Strycovan viimeisimmistä otteluista ottelun Garbine Muguruaa vastaan. Strycova pelasi uskomattoman kauniin pelin kiven kovaa Muguruzaa vastaan, ja voitti ottelun suoraan erin 0-2. Strycovan ykkössyöttö onnistui hienosti, kun ruutuun paukuteltiin ykkösiä 62% teholla. Voitettuja ykkössyöttöjä saatiinkin ottelussa 71% kokonaisuudessaan. Strycova onnistui myös murtamaan kilpakumppaninsa hienosti viisi kertaa, mikä kertoo jo paljon siitä, miten pelaaminen on kehittynyt. Strycova nappasi eilen hienon voiton Donna Vekicistä voittaen Vekicin 2-0, mutta onnistuuko pelaaminen tänäänkin samalla tavalla?

Karolina Pliskova on todella lahjakas pelaaja. Nurmellakin peli on sujunut tällä kaudella paremmin kuin hyvin. Pliskovalla on tosin ollut paljon helpompia vastuksia viimeaikoina, ja tämä hieman kaunistelee tilastoa. Pliskovan kaksi tappiota ovat tulleet Magdalena Rybarikovaa vastaan. Rybarikova on erittäin hyvä nimenomaan nurmella, mutta Pliskova epäonnistui ottelussaan täysin. Eilen Pliskova kuitenkin pääsi takaisin voitonkantaan kiinni, kun hän kaatoi Pavlyuchenkovan lukemin 1-2. Tässäkin ottelussa Pliskova murtui neljä kertaa, mikä on jo hieman hälyyttävää. Pliskovan päästessä rutiinipeliin kiinni, hän on todella kova, mutta jos rutiini rikkoutuu vähänkin, näkyy se myös tuloksissa.

Ottelun ennakkoasetelmissa Pliskova on ennakkosuosikki. Kertoimet kuitenkin pitäisi olla lähempänä tasabookkia, sillä Pliskovan peli rikkoutuu herkästi. Nappaamme vireessä olevan Strycovan voittoa tämän päivän otteluun!

Vetolapulle:

Barbora Strycova voittaa | Kerroin: 2,29 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta