WTA | Rybarikova M. – Hsieh S-W. Klo. 13:00

Eastbournen WTA-turnaus etenee, ja pelaajat valmistautuvat Wimbledoniin. Tänään vastakkain asettuvat Rybarikova sekä Hsieh. Ottelun ennakko-odotukset puoltavat selvästi Rybarikovaa, ja samoin myös tilastot. Rybarikovalla on melkoinen vire päällä, ja takookin nurmella murskaavaa tulosta tällä hetkellä. Hän on löytänyt oman pelityylinsä, ja sen kyllä huomaa.

Rybarikova nappasi Kvitovalta erän edellisessä ottelussaan. Kvitova on tosiaan nurmispesialisti, ja sen vuoksi myös nostan tämän asian esille. Rybarikova on kaatanut nurmikaudella sekä tasoisiaan, mutta myös itseään ”parempia” pelaajia. Rybarikova on löytänyt vireensä, ja juuri oikeaan aikaan, kun Wimbledon lähestyy.

Hsieh ei nurmella ole ehtinyt kuin kaksi ottelua pelata. Hän hävisi Garcialle 2-1, ja voitti Vikhlyantsevan 2-0. Hsiehin peli ei ole viimeaikoina kulkenut, niin kuin ennen, ja vaikeuksia on tulossa lisää, kun hän saa vastaansa erittäin kovan syöttäjän.

Nurmikenttä suosii syöttäjää, ja tämä tulee näkymään iltapäivän ottelussa. Rybarikova on löytänyt sisäisen syöttökoneensa, ja ykkösen osuessa se myös puree kovaa. Rybarikova lähtee selkeänä ennakkosuosikkina otteluun, ja odotammekin lyhyttä kaksieräistä matsia tästä.

Vetolapulle:

Rybarikova-1,5 erää | Kerroin 2,03 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta