WTA | Falconi – Rodionova Klo. 16:00

 Nottinghamin WTA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella vastakkain asettuvat Irina Falconi (WTA-rank 152) ja Arina Rodionova (WTA-rank 123). Ottelun ennakkoasetelmat ovat selkeät, ja pelaajien vireet ovat täysin eri tasoilla. Rankingissa naiset ovat hyvinkin tasaisesti sijoittuneet, mutta pelaaminen onkin sitten molemmilla hieman eri tasoa.

Falconi on voittanut kaksi ottelua putkeen Bainsia ja Christietä vastaan. Ennen tätä hän kuitenkin hävisi Riskelle ja Dolehidelle, vaikkakin nämä kaksi ovat selkeästi parempia vastustajia, kuin tänään vastaan asettuva Rodionova. Nämä ottelut pelattiin massalla, mutta nyt siirrytään nurmikentälle. Nurmella pallo ei enää pompikaan samalla tavalla, ja kierteiden voimakkuus resonoi aivan eri tavalla, kuin massalla tai kovalla pelattaessa.

Rodionova potee muutaman ottelun tappioputkea. Hän hävisi 5.6. Katie Swanille juurikin nurmikentällä, ja tätä ennen on matsit pelattukin massalla. Nurmelle Arina ei ole eksynyt tämän vuoden puolella ennen Swania vastaan pelattua ottelua. Arinalla tulee tukalat paikat iltapäivän ottelussa, kun vastaan asettuu Swania selvästi tasokkaampi pelaaja, Irina Falconi.

Falconi lähtee ennakkosuosikkina otteluun odotetusti. Falconi on Rodionovaa parempi oikeastaan jokaisella osa-alueella. Rodionovan pelityyli sopiikin juuri Falconille vallan mainiosta, ja tästä kertookin jo pelaajien väliset ottelut myös. Falconi ei ole koskaan hävinnyt Rodionovalle erääkään. Nykyisen vireen, ja alustan vuoksi lähdetään ehdottomasti Falconin kelkkaan.

Irina Falconi- 1,5 erää | Kerroin: 2,16 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta