PelattuWTA | Blinkova – Lottner Klo 15:00

WTA | Blinkova – Lottner Klo 15:00
WTA | Blinkova – Lottner Klo 15:00
WTA | Blinkova – Lottner Klo 15:00

Hollannin WTA-turnauksessa tapahtuu, kun Anna Blinkova (WTA-rank 108) saa vastaansa Antonia Lottnerin (WTA-Rank 148). Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvinkin tasaiset ja tiukkaa vääntöä on luvassa. Molemmat ovat loistavia pelaajia, kun nurmelle päästään palloa takomaan, eikä kummallakaan viimeiseen viiteen nurmella pelattuun otteluun löydy kuin yksi tappio.

Blinkovalla on draivi päällä. Kahden ottelun voittoputkelle haetaan tänään jatkoa, kun vastaan asettuu saman tasoinen, ja samanlaisessa vireessä oleva Antonia Lottner. Lottner on myös kahden ottelun voittoputkessa, ja hakee tälle jatkoa. Lottnerin vastustajat ovat olleet kovempaa tasoa kuin Blinkovalla, mutta Blinkovaa ei silti sovi aliarvioida. Blinkova on entistäkin kovempi, kun vastus kovenee. Tämä huomattiin esimerkiksi ottelussa Buyukakcayta vastaan, jonka Blinkova voittikin hienosti suoraan 2-0. Miten käy tänään, kun Lottner lähtee haastamaan Blinkovaa?

Ottelun asetelmat ovat melko tasaiset, vaikkakin Blinkova lähtee selkeänä ennakkosuosikkina otteluun. Lottner on kuitenkin nurmella kova luu voitettavaksi, ja antaa varmastikin hyvän vastuksen Blinkovalle. Lottnerin uskomme onnistuvan yllättämään Blinkovan ainakin kertaalleen, ja ottelusta odotamme pitkän kaavan mukaista.

Yli 2,5 erää | Kerroin: 2,45 | Panossuositus (1-5): 4

Betsafe – 200€ vetobonus + 20€ ilmaisvetoa
Kierrätys 4 X
Betsafe antaa uusille tallettaville jopa 200€ vedonlyöntibonuksen kerralla. Talletusbonus on mallia tuplaamme talletuksesi ja minimitalletus tarjouksen lunastamiseksi on 10 euroa. Pieni kierrätysvaatimus - vain 4 kertaa. Älä käytä Skrilliä tai Netelleriä tallettamiseen. Lisäksi 31.3 asti kaksi 10€ ilmaista livevetoa sekä 5€ pelirahaa livekasinolle joka viikko kun olet panostanut vähintään 50€ arvosta.
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
200
bonuspaketti
Veikkaajat.com