WTA | Blinkova – Lottner Klo 15:00

Hollannin WTA-turnauksessa tapahtuu, kun Anna Blinkova (WTA-rank 108) saa vastaansa Antonia Lottnerin (WTA-Rank 148). Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvinkin tasaiset ja tiukkaa vääntöä on luvassa. Molemmat ovat loistavia pelaajia, kun nurmelle päästään palloa takomaan, eikä kummallakaan viimeiseen viiteen nurmella pelattuun otteluun löydy kuin yksi tappio.

Blinkovalla on draivi päällä. Kahden ottelun voittoputkelle haetaan tänään jatkoa, kun vastaan asettuu saman tasoinen, ja samanlaisessa vireessä oleva Antonia Lottner. Lottner on myös kahden ottelun voittoputkessa, ja hakee tälle jatkoa. Lottnerin vastustajat ovat olleet kovempaa tasoa kuin Blinkovalla, mutta Blinkovaa ei silti sovi aliarvioida. Blinkova on entistäkin kovempi, kun vastus kovenee. Tämä huomattiin esimerkiksi ottelussa Buyukakcayta vastaan, jonka Blinkova voittikin hienosti suoraan 2-0. Miten käy tänään, kun Lottner lähtee haastamaan Blinkovaa?

Ottelun asetelmat ovat melko tasaiset, vaikkakin Blinkova lähtee selkeänä ennakkosuosikkina otteluun. Lottner on kuitenkin nurmella kova luu voitettavaksi, ja antaa varmastikin hyvän vastuksen Blinkovalle. Lottnerin uskomme onnistuvan yllättämään Blinkovan ainakin kertaalleen, ja ottelusta odotamme pitkän kaavan mukaista.

Yli 2,5 erää | Kerroin: 2,45 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta