PelattuWimbledon WTA | Kasatkina D. – Kerber A. Klo. 15:00

Wimbledon WTA | Kasatkina D. – Kerber A. Klo. 15:00
Wimbledon WTA | Kasatkina D. – Kerber A. Klo. 15:00
Wimbledon WTA | Kasatkina D. – Kerber A. Klo. 15:00

Toinen puolivälierän ottelu käydään WTA-rankingin sijoilla 10 ja 14 majailevien pelaajien välillä. Daria Kasatkina (WTA: 14.) kohtaa todella kovan Angelique Kerberin (WTA: 10.). Kasatkina on hurjan vireen löytänyt Wimbledonissa, ja matka tähän asti on ollut helpohko. Kerberillä puolestaan jatkopaikka on ollut kintaalla pariinkin otteeseen, mutta Kerber on onnistunut ratkaisemaan ottelut nimiinsä kaikesta huolimatta.

Kasatkina on todella taitava ja nopea pelaaja. Hyvä syöttö tuo lisää etulyöntiasemaa nurmikentällä pelattaessa, mutta kuten edellisissä nurmiotteluissa on voitu todeta, tämä nainen osaa myös pelata palloralleissa. Kasatkina pystyy juoksuttamaan vastustajaa todella hienosti, ja ratkaisemaan pisteet nimiinsä myös verkolta tai alakierteillä. Kasatkinan kakkonen sakkaa edelleen, mutta se ei ole menoa siltikään haitannut. Tänään on Kasatkinan tulikoe, sillä vastaan asettuu toinen erinomainen pelaaja, ja tiukan kokemuksen kera.

Kerber on ailahdellut turnauksessa. Ensimmäisenä päänvaivaa aiheutti Claire Liu, joka nappasi Kerberiltä jopa erän. Kerber hoiteli ottelun nimiinsä kaikesta huolimatta, ja jatkoi eteenpäin. Bencic pääsi toisessa erässä mukaan peliin, ja erä ratkaistiin vasta katkaisupelissä. Kerber on kova näissä, ja hoitikin ottelun lopulta suoraan 2-0 nimiinsä. Tänään on vastus aivan eri tasoa, ja uskomme, että vaikeudet jatkuvat.

Kasatkina on lyöty järkyttävän kovaksi altavastaajaksi otteluun. Kerberin nykyisen pelaamisen sekä Kasatkinan hurjan vireen johdosta nappaamme lapulle venäläisen voittoa. Myös pelioverit ovat tähänkin otteluun erinomainen vaihtoehto.

Yli 20,5 peliä | Kerroin: 1,81 | Panossuositus (1-5): 5

Daria Kasatkina voittaa | Kerroin: 2,80 | Panossuositus (1-5): 3

Unibet – 100€ vedonlyöntiin, 10€ ilmaisveto
Kierrätys 25 X
Unibet on yksi suosituimmista pelisivustoista. Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin, 10€ riskitön veto ja 200€ casinobonus pokeriin sekä 10€ käteislippu.
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Kyllä
forfeitable
10
ilmaiskierrosta
100
bonuspaketti
Veikkaajat.com