Wimbledon WTA | Goerges J. – Williams S. Klo. 16:30

Wimbledonin välierissä on enää neljä kovinta jäljellä. Tässä ottelussa vastakkain asettuvat hurjan vireen löytänyt Julia Goerges (WTA: 13.) ja tuore äiti sekä uskomaton nurmipelaaja Serena Williams (WTA: 181.). Williamsin ranking-sijoitus valehtelee naisen todellisista taidoista, sillä Williams oli pitkään poissa äitiyslomalla, ja on vasta palannut pelikentille. Goerges puolestaan on tehnyt järkyttävän kovaa jälkeä läpi nurmikauden, mutta riittääkö se kokeneen Williamsin voittamiseen?

Goerges on takonut loistavaa saldoa läpi nurmikauden. Viiden ottelun voittoputkessa liitävä Goerges on kaatanut myös nimekkäitä pelaajia turnauksen aikana. Näistä voidaan jalustalle nostaa Barbora Strycova, Kiki Bertens sekä Donna Vekic, jotka ovat myös löytäneet loistavan nurmivireen Wimbledoniin. Goerges on kykenevä pelaamaan pitkänkin ottelun, mutta toinen kova syöttäjä on Goergesille ollut poikkeuksetta vaikea vastus.

Goerges on loistava syöttäjä, ja myös hyvä palauttaja. Goerges syöttää ykkössyötön onnistuneesti 65-70% teholla, ja napsii myös voitot pisteistä jopa lähes 80% teholla. Kakkossyöttö falskaa, mutta sekin on paranemaan päin. Goerges osaa pelata kovaakin syöttäjää vastaan, ja tämä nähtiin ottelussa Barbora Strycovan kanssa, kun Goerges taisteli hurjan ottelun jälkeen voiton lukemin 2-1. Tänään vastaan asettuu todella kokenut ja taitava nurmipelaaja Serena Williams.

Williams on tehnyt  hurjaa jälkeä Wimbledonissa. Williams on hävinnyt vain yhden erän, ja se oli viimeisimmässä ottelussa Camila Giorgia vastaan. Giorgin kaltainen pelaaja on tälläkin kertaa vastassa, mutta Williams on varmasti valmistautunut tähän todella hyvin. Williams on myös todella kova syöttäjä, ja ilmiömäinen myös palauttajana. Tiukat paikat ovat erittäin tuttuja kokeneelle 36-vuotiaalle, eikä hän pienistä takaiskuista hätkähdä. Tänään tulee tiukka paikka, kun hurjaa nousukiitoa harjoittava Goerges asettuu vastapuolelle.

Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat totta kai Williamsia. Kuitenkin peliyhtiöiden arviot ovat mielestämme pielessä, sillä tarjottu kerroin Goergesin voitolle on aivan liikaa. Uskomme ottelun venähtävän, ja ratkaisua haetaan vasta kolmannessa erässä. Overit sekä Goergesin erätasoituksella lähdetään kalastamaan isompia saaliita.

Yli 21,5 peliä |Kerroin: 1,90 | Panossuositus (1-5): 4

Julia Goerges+1,5 erää | Kerroin: 2,02 |Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta