Wimbledon WTA | Gavrilova D. – Stosur S. Klo. 13:30

Wimbledonin toisella kierroksella nähdään hieno ottelu, kun massaspesialisti, ja monitaituri kohtaavat. Ottelusta voidaan odottaa tiukkaa, ja niin pitääkin, kun Grand Slam on käynnissä. Vastakkain ottelussa asettuvat Daria Gavrilova (WTA: 25.) ja Samantha Stosur (WTA: 86.). Kummalla kestää pää paineet?

Gavrilova on rankingin pohjalta loistava pelaaja. Pääpaino löytyy kuitenkin massalta, eikä suinkaan nurmikentiltä. Ensimmäisen kierroksen vastustaja oli helpompi voittaa, sillä tasoero naisten välillä oli melkoisen suuri. Caroline Dolehide kaatui suoraan 2-0 lukemin hienon yleispelin tuloksena. Syötöt napsuivat kohdalleen, mutta kakkossyöttö hieman yski. Kakkossyötöistä voitettuja oli reilu 50%, mutta jatkoa ajatellen tätä pitäisi parantaa paljon. Tänään vastus kovenee jo hurjasti, mutta jaksaako Gavrilova vielä toisen ottelun?

Stosur on periaatteessa jokaisella alustalla hyvä pelaaja. Stosurin nurmikausi on mennyt kaiken kaikkiaan hyvin, ja tuntumaakin on haettu jo hurjan paljon. Kokonaisuudessaan kahdeksan nurmiottelua pelannut Stosur on voittanut viisi näistä puhtaalla pelillä. Yksi voitto on tosin luovutuksen kautta Diyasia vastaan. Stosur on saanut syöttönsä kuntoon, ja yleispelaaminenkin on sillä tasolla, että massaspesialisti on täysin voitettavissa.

Peliyhtiöt ovat mielestämme painottaneet liikaa ranking-sijoituksia. Stosur on pelannut paljon paremmin nurmella kuin Gavrilova, ja hänen pitäisikin selvä ennakko suosikki otteluun olla. Kertoimet antavat loistavan mahdollisuuden ottaa Stosurin voittoa lapulle!

Samantha Stosur voittaa | Kerroin: 1,98 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta