Wimbledon WTA | Cibulkova D. – Ostapenko J. Klo. 15:00

Puolivälierissä vastakkain asettuu kaksi naista, joista kumpikaan ei ole turnauksen aikana hävinnyt yhtäkään erää. Molemmat ovat erinomaisia pelaajia, ja ottelusta on varmasti tulossa erittäin tasainen. Psyykkinen taistelu kahden todella taitavan pelaajan välillä, mutta kummalla löytyy ne kuuluisat kylmät hermot?

Dominika Cibulkova (WTA: 33.) saa vastaansa Jelena Ostapenkon (WTA: 12.) päivän ottelussa. Molemmat ovat takoneet puhtain lukemin ottelunsa tähän asti, mutta nyt joutuu toinen taipumaan. Molemmat osaavat syöttää, ja pelata myös erittäin hyvin pidempääkin pallorallia. Virheet tulevat ottelun ratkaisemaan tällä kertaa, mutta kumpi tekee sen kuollettavan virheen?

Ostapenkon tie puolivälieriin on ollut paljon helpompi. Ensimmäinen testi oli edellinen ottelu Anastasija Sasnovichia vastaan, ja tämänkin Ostapenko klaarasi erittäin hienosti erin 2-0. Nyt vastaan kuitenkin asettuu toinen hurjan vireen löytänyt pelaaja, ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä tulee Ostapenkon peliin vaikuttamaan, sillä vastustaja ei tule luovuttamaan missään vaiheessa.

Cibulkova on pelannut jatkuvasti kovia pelureita vastaan. Cibulkova kaatoi ensimmäisenä Alice Cornetin, toisena Johanna Kontan, kolmantena Elise Mertensin ja vielä viimeisenä Halepin pudottaneen Su-Wei Hsiehin. Cibulkova on todella lahjakas pelaaja kaikilla osa-alueilla, ja on varmaa, että hän tulee aiheuttamaan päänsärkyä Ostapenkolle.

Ottelun asetelmat ovat todella tasaiset, mutta kerroinasettelun johdosta asetamme panokset Cibulkovan voitolle. Myös pelioverit ovat erinomaisia kohteita tähän otteluun, sillä odotettavissa on pitkä ottelu.

Dominika Cibulkova voittaa | Kerroin: 2,15 | Panossuositus (1-5): 4

Yli 21,5 peliä | Kerroin: 1,88 | Panossuositus (1-5): 3

Artikkelit samasta aiheesta