Wimbledon WTA | Boulter K. – Osaka N. Klo. 13:30

Wimbledon etenee, ja otteluiden taso kovenee. Kuitenkin toisella kierroksella tasoerot ovat melkoisen suuria, ja ennakkosuosikit dominoivat turnausta. Tässä ottelussa koetaan uusinta edellisestä turnauksessa, jossa ottelun kulku oli erittäin selkeä.

Katie Boulter kohtasi Naomi Osakan Birminghamin WTA-turnauksessa. Osaka nappasi suoran 0-2 voiton ottelussa, eikä Boulterilla ollut vastaan sanomista. Boulter on kaikilla mittapuilla Osakaa jäljessä tällä hetkellä, vaikka potentiaalia Boulterissa on vaikka muille jakaa. Boulter aloitti turnauksensa hyvin voittamalla Cepeden, mutta hän melkein suli täysin ottelupallolta, kun Cepede onnistui loppujen lopuksi syötön murtamaan 5-3 tilanteessa. Cepede nappasi erävoiton lukemin 7-5, mutta taipui kolmannessa erässä. Boulter ei ole vielä sillä tasolla, että kolmannelle kierrokselle olisi mitään asiaa.

Osaka hoiteli Niculescun ensimmäisellä kierroksella helpolla 0-2 voitolla. Niculesculla ei ollut vastaväitteitä, kun Osaka murjoi naisen toisessa erässä 1-6, vaikka ensimmäinen olikin hieman haastava. Niculescu on Boulterin tasoinen pelaaja, ja tämä oli loistava mittari toisen kierroksen ottelua silmällä pitäen.

Ottelun lopputulos ennakkoon on melkoisen selkeä, sillä tasoero naisten välillä on järkyttävän kokoinen. Boulter lähtee suurena altavastaajana otteluun, ja tämä onkin täysin oikeutettua. Lyhyt ottelua ja Naomi Osakan murskavoitto napataan ensimmäisinä torstain vetoihin.

Naomi Osaka-5,5 peliä | Kerroin: 1,86 | Panossuositus (1-5): 4

Alle 19,5 peliä | Kerroin: 1,85 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta