Wimbledon ATP | Tsitsipas S. – Fabbiano T. Klo 17.00

Tässä kolmannen kierroksen ottelussa yhteen iskevät kaksi todella hyvän vireen löytänyttä pelaajaa. Molemmat osaavat pelata nurmella aivan erinomaisesti, ja alkuturnauskin on mennyt erittäin hyvin. Tänään voidaan odottaa tiukempaa ottelua, vaikka kertoimet eivät tästä pahemmin kielikään. Psyykkinen puoli nousee kokoajan enemmän pinnalle, ja pikkuhiljaa aletaan mitata sitä, että kummalla paineensietokyky on kovempi.

Stefanos Tsitsipas (ATP: 35.) on aloittanut turnauksen hyvin, vaikka alkukausi menikin nurmella hieman penkin alle. Tsitsipas on kokenut tappioita jo neljä kuluneella nurmikaudella. Vastapainona voittoja on puolestaan kertynyt kuusi. Tappiot on koettu Richard Gasquetia, Denis Kudlaa, Grigor Dimitrovia ja Taylor Harry Fritziä vastaan. Jokainen heistä on kyllä löytänyt vireen nurmelle, eikä tappiot ole yllätyksenä tulleet. Tsitsipas on kuitenkin ollut vaikeuksissa myös Wimbledonin ensimmäisissä peleissä.

Tsitsipasin ensimmäisen kierroksen vastustaja, Gregoire Barrere, laittoi kreikkalaisen ahtaalle. Ottelu oli lähes selvä jo kahden erän jälkeen, kun Tsitsipas johti 2-0 erävoitoin, eikä Barrerella saumaa näissä ollut. Barrere taisteli kolmannen erän aina katkaisupeliin saakka, jonka voittikin hienolla pelillä. Neljäs erä meni tiukan taistelun jälkeen Tsitsipasin nimiin 7-5, mutta tässäkin Tsitsipas oli hieman pulassa. Toisessa ottelussa Jared Donaldson onnistui kiusaamaan Tsitsipasia toden teolla. Tsitsipas oli tässäkin ottelussa 2-0 erävoitoin johdossa, mutta hävisi kaksi seuraavaa erää suoraan Donaldsonille. Tsitsipas hoiteli viimeisen erän kuitenkin kunnialla lukemin 6-3, ja eteni näin jatkoon parivaljakosta. Ailahtelevaa on Tsitsipasin pelaaminen ollut, joten mielenkiintoista on nähdä, miten käy, kun vastaan asettuu älyttömän vireen löytänyt Thomas Fabbiano.

Fabbianolla on ollut loistava nurmikausi. Kolme tappiota löytyy häneltäkin alta, mutta ne ovat tulleet kovia nurmipelaajia vastaan. Voittoja on kertynyt jopa seitsemän kappaletta. Wimbledon alkoi mallikkaasti, kun Fabbiano kaatoi Yuki Bhambrin neljässä erässä. Fabbiano hävisi ensimmäisen erän, mutta nappasi kolme erävoittoa putkeen aivan suvereenilla pelaamisella. Toisella kierroksella piti seinä tulla vastaan, kun vastapuolelle asteli Stan Wawrinka. Fabbiano kukisti Sveitsin tennisjätin suoraan kolmessa erässä kahden katkaisupelin jälkeen. Fabbiano on todella kunnossa, ja kylmien hermojen ansiosta, hän pystyy pelaamaan pitkänkin pelin loistavalla tasolla.

Ottelun lähtökohdat ovat mielestämme tasaiset. Kerroinasettelu puoltaa Tsitsipasia ehdottomasti liikaa, kun ottaa huomioon Tsitsipasin ailahtelun, ja pelaamisen tason viimeaikoina. Fabbianon voitolle tarjotaan huimaa kerrointa, ja tämähän napataan lapulle. Toisessa vedossa luotetaan pitkään peliin, joten yli 39,5 peliä kelpaa vallan mainiosti.

Yli 39,5 peliä | Kerroin: 1,90 | Panossuositus (1-5): 5

Thomas Fabbiano voittaa | Kerroin: 3,00 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta