Wimbledon ATP | Monfils G. – Anderson K. Klo. 16:30

Myös miehissä on edetty jo neljännesvälieriin, eikä mukana ole enää kuin 16 parasta. Tässä ottelussa iskee yhteen kaksi kiven kovaa syöttäjää, ja erittäin taitavaa pelaajaa. Nurmikentille hyvin tottuneet pelaajat ovat pärjänneet myös Wimbledonissa aivan loistavasti. Gael Monfils lähtee ottelussa haastamaan Kevin Andersonia, mutta tuleeko tästä syöttäjien taisto?

Monfils on oppinut toden totta pelaamaan nurmella. Hän on pudottanut tähän mennessä Richard Gasquetin, Paolo Lorenzin sekä Sam Querreyn ulos turnauksesta. Monfils ei pelkällä syötöllä ole pärjännyt, vaikka sekin on onnistunut todella hyvin. Monfilsin pelaaminen on ollut aivan uskomatonta katsottavaa, ja kiperätkin paikat on selvitetty todella hienosti.

Monfils on kova syöttämään, ja onnistuukin ykkösen kanssa yli 70%. Ykkössyötön voittoprosentti hipoo jopa 80:tä, ja murtaminenkin on helpon oloista. Muun muassa Querreyn Monfils onnistui murtamaan jopa neljä kertaa. Querrey on tasoltaan parempi syöttäjä kuin Anderson, ja tämä antaa jo etulyöntiasemaa ajatellen päivän ottelua. Jaksaako Monfils loppuun saakka?

Anderson tukeutuu paljon syöttöönsä. Mikäli Monfils onnistuu Andersonia kiusaamaan juoksuttamalla tätä, niin peli alkaa olla jo siinä vaiheessa selvä. Monfilsin täytyy onnistua palauttamaan Andersonin todella kovat syötöt, mutta näin tehdessään on Monfils Andersonille todella kova pala purtavaksi. Kerroin asettelu otteluun on enemmän kuin suotuisa, sillä Monfils on asetettu selväksi altavastaajaksi. Napataan ranskalaisen voittoa lapulle.

Gael Monflis voittaa | Kerroin: 2,75 |Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta