Wimbledon ATP | Millman J. – Raonic M. Klo 13:30

Kaksi kovaa syöttäjää kohtaavat turnauksen toisella kierroksella. Otteluun lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina Milos Raonic (ATP: 32.), mutta John Millman (ATP: 56.) tulee laittamaan kaikkensa peliin, jotta suuri ja mahtava syöttökone saataisiin kaatumaan. Saako Millman venytettyä ottelun pituutta?

Millman lähtee altavastaajana otteluun. Millmanin pelaaminen on kuitenkin ollut erinomaisella tasolla viimeaikoina, ja hän saattaa hyvinkin päästä yllättämään tälläkin kertaa. Viimeisimmissä otteluissa hän on kaatanut Gilles Mullerin, Leonardo Mayerin sekä viimeisimpänä turnauksen ensimmäisellä kierroksella Stefano Travaglian. Millman koki tappion Marco Cecchinatoa vastaan, mutta vasta kolmen pelatun erän jälkeen tämäkin. Millman on pelannut loistavasti nurmella. Syöttäminen sujuu, ja voittoja on saatu kaavittua isommistakin nimistä. Millman pystyy pelaamaan pitkiä otteluita loistavalla tasolla, mutta nyt vastus tulee kuitenkin olemaan entistäkin kovempi, kun vastaan asettuu varsinainen syöttökone.

Milos Raonic on loistava syöttäjä. Raonicin syötössä on erittäin paljon voimaa takana, ja ne ovat myös tarkkoja. Raonic voitti Liam Broadyn ensimmäisellä kierroksella suoraan 0-3. Ennen Wimbledonia Raonic dominoi Stuttgartin ATP-turnauksessa huikealla tavalla, ja voittikin kaikki muut ottelut suoraan kahdessa erässä, mutta Roger Federer oli jopa Raonicille liikaa. Raonic on todella kova syöttäjä, mutta murtaminen ei onnistu yhtä helposti varsinkaan, kun vastassa on keskivertoa kovempi syöttäjä.

Ottelun voittajasuosikki on erittäin selkeä, emmekä lähde edes spekuloimaan yllätyksistä. Pelivalintamme löytyvät pelimääristä, sillä ottelu tulee todennäköisesti venymään pitkäksi. Millman pistää kaiken peliin, ja venyttää vähintäänkin yhden erän aina katkaisupeliin asti.

Yli 37,5 peliä | Kerroin: 1,90 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta