Wimbledon ATP | Mannarino A. – Medvedev D. Klo: 16:30

Wimbledonissa on jäljellä 32 kilpailijaa, ja meno kiihtyy kokoajan. Tässä ottelussa vastakkain asettuu kaksi kovaa syöttäjää, ja loistavan turnauksen pelannutta pelaajaa. Tänään testataan molempien paineensietokykyä, eikä ottelu tule olemaan kummallekaan helppo. Kummalla pysyy paketti kasassa paremmin?

Adrian Mannarino (ATP: 26.) on takonut hyvää saldoa nurmikaudella. Mannarino on hävinnyt kolme ottelua tämän kauden aikana nurmella pelatessaan, ja tappiot ovatkin tulleen kovia pelureita vastaan. Ensimmäisenä Jeremy Chardy antoi Mannarinolle kyytiä Hollannin ATP-turnauksessa, voittaen ottelun 0-2. Seuraava tappio tuli Novak Djokovicia vastaan, kun serbialainen murjoi Mannarinon 0-2, ja erälukemin 5-7, 1-6. Viimeisin tappio tuli Damir Dzumhuria vastaan Antalyan ATP-turnauksessa. Kolmanteen erään venyneen ottelun voittajana ulos selvisi Dzumhur, ja kolmieräinen ottelu oli suhteellisen lyhyt. Ensimmäinen erä meni Dzumhurille lukemin 1-6, toinen Mannarinolle samoilla lukemilla, ja kolmas erä jälleen Dzumhurille myös lukemilla 1-6.

Voittojakin mahtuu alkaneelle nurmikaudelle. Mannarino on kokonaisuudessaan napannut seitsemän päänahkaa, ja hienolla pelillä vieläpä. Yksi kaatuneista on Gael Monfils, joka tunnetaan hyvänä nurmipelaajana. Monfils loukkasi jalkansa ottelussa, ja Mannarino rokottikin tämän seurauksena napaten ottelun nimiinsä lukemin 2-1. Wimbledonissa Mannarino on ottanut helpot voitot Garinista ja Harrisonista. Garin kaatui lukemin 3-1, ja Harrison puolestaan suoraan 3-0. Mannarino osaa syöttää, ja myöskin pelata pidempääkin palloa. Häntä ei todellakaan voi aliarvioida tässäkään ottelussa, vaikka samantasoinen pelaaja vastaan asettuukin.

Daniil Medvedev (ATP: 67.) on löytänyt turnauksessa vireensä. Alkukausi meni vähän miten meni, mutta Grand Slamissa näyttää peli kulkevan. Kova ja kivinen tie jatkopaikan suhteen alkaa Medvedeville olla jo tuttua puuhaa, kun ensimmäisellä kierroksella häntä vastaan asettui Borna Coric. Coric on nurmella voittanut muun muassa Roger Federerin hetki sitte, mutta Medvedev oli liian kova luu Coricille. Coric kaatui suoraan lukemin 3-0, eikä paljon sanottavaa siitä ottelusta jäänyt. Seuraavana eteen asteli Guillermo Garcia-Lopez. Garcia-Lopez kaatui hienon ottelun seurauksena myös suoraan 0-3. Medvedevin pelaaminen on Wimbledonissa ollut aivan ilmiömäistä, ja siitä kertoo hänen tuloksensakin.

Medvedev on erittäin kova syöttäjä, ja loistava pelaaja. Pitkiäkin pelejä pystyy Medvedev vielä klaaraamaan, mutta lyhyestä virsi kaunis on ollut tämän turnauksen agendana, ainakin Medvedevillä. Tänään vastaan asettuu samantasoinen pelaaja, joka osaa myös syöttää, mutta ei ole niin kylmähermoinen. Tasabookkiin on hyvä iskeä kiinni vedoissa, mutta pitkä ottelukaan ei olisi yllätys näiden herrojen välillä.

Danil Medvedev voittaa | Kerroin: 1,83 | Panossuositus (1-5): 4

Yli 39,5 peliä | Kerroin: 1,83 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta