Wimbledon ATP | Kohlschreiber P. – Muller G. Klo 17:00

Wimbledonin toisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataa viideltä iltapäivällä, kun kaksi kovaa syöttäjää iskevät yhteen. Phlilipp Kohlschreiber (ATP: 27.) saa vastaansa Gilles Mullerin (ATP: 60.). Syöttö on loistava molemmilla, mutta kumpi heistä onnistuu paremmin?

Kohlschreiber on aloittanut kautensa erittäin hyvin. Nurmella peli ei kuitenkaan ole kulkenut mairittelevasti, ja tästä kertoo ja miehen saldo melkoisen paljon. Kokonaisuudessaan nurmikauden voittoja on kertynyt kaksi, mutta tappioita on koettu myös saman verran. Kohlschreiber ei ole vielä kunnon tuntumaa saanut nurmeen, mutta yleistasokin on jo niin kova, ettei Evgeny Donskoylla ollut mitään sanottavaa ensimmäisellä kierroksella.

Kohlschreiber murjoi kilpakumppaninsa ensimmäisellä kierroksella suoraan erin 3-0. Ensimmäinen erä meni saksalaisen nimiin 6-2, toinen puolestaan 6-4, ja kolmannessa pelattiin pitkään, mutta Kohlschreiber onnistui murtamaan Donskoyn syötön vieden erän nimiinsä lukemin 7-5. Saksasen syöttämisessä ei ollut ottelussa mitään valitettavaa, sillä syötöt osuivat kenttään lähes 60% todennäköisyydellä, ja kakkossyötöllä paikattiin 63% teholla. Ykkössyötöllä saksalainen takoi 11 ässää, ja voitto kokonaisuudessaan pisteistä huimat 85%. Kohlschreiber on todellakin kunnossa, mutta milloin se alkaa todellisesti näkymään?

Gilles Muller on aloittanut nurmipelit hyvin. Saldo valehtelee hieman, kun voittoja on kertynyt 2 ja tappioita 3. Vastustajat ovat sekä voitetuissa, että hävityissä otteluissa olleet sitä tasoa, että tiukkoja matseja oli odotettavissakin. Tappioita on kertynyt Marin Cilicille, Matthew Ebdenille sekä John Millmanille. Jokainen heistä osaa nurmella pelata todella hyvin, eli ei näiden perusteella voi Mulleriä vähätellä. Voitotkin on napattu kovista pelureista, ja heidän joukkoon ovat liittyneet Denis Shapovalov sekä Michael Mmoh.

Ensimmäisellä kierroksella Mullerilla tuli ongelmia, kun Mmoh pääsi pelin makuun. Hurjan pitkän ottelun seurauksena mentiin viidenteen erään, jossa oli odotettavissa, että toinen pelaajista tulee floppaamaan. Muller nappasi ottelun hienosti 6-1 lukemin nimiinsä, eikä Mmohilla paljon sanottavaa tähän ollut. Kokonaisuudessaan tämä oli hieno ottelu Mullerilta, ja syöttökin kulki erittäin hienosti. Muller takoi 36 ässää ottelussa, ja voitti ykkössyötöistään 80%. Kakkossyötölle mentiin 35% todennäiköisyydellä, mutta nekin hoideltiin 55% teholla. Lisäksi ässämäärään Muller syötti 7 tuplavirhettä, mutta se on aika normaalia, kun syöttö on erittäin kova, ja pelaaja sen tietää.

Ottelun lähtökohdat ovat tasaisemmat, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Muller pelaa hienoa turnausta, ja Kohlschreiber hakee vielä tuntumaa. Lapulle voi ilomielin napata suurempaa pelimäärää sekä Mullerin voittoa, kun kertoimet puoltavat Kohlchreiberia.

Yli 41,5 peliä | Kerroin: 1,82 | Panossuositus (1-5): 4

Gilles Muller voittaa | Kerroin: 2,45 | Panossuositus (1-5): 2

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta