Wimbledon ATP, karsinnat | Safwat M. – Mmoh M. Klo. 19:00

Wimbledonin karsintojen toisella kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun vastakkain asettuu kaksi hyvää syöttäjää. Molemmat ovat aloittaneet väkevästi nurmikauden, ja ottelun lähtökohdat ovat sen mukaiset. Safwat on pelannut vasta yhden ottelun nurmella tällä kaudella, mutta aloitti kauden kuitenkin erittäin komealla 2-0 voitolla. Mmoh on pelannut useammankin ottelut nurmella tämän kauden puolella, ja onkin jo päässyt hyvään vauhtiin.

Mohamed Safwat on kokenut pelaaja. Safwatin syöttö on parhaimmillaan erittäin pureva. Safwat pelasi avausottelunsa Jack Draperia vastaan, ja oletetusti voittikin ottelun suoraan 2-0. Tämä ei mittarina oikein riitä, sillä kokematon 16-vuotias Draper oli vain lämmittelyä tulevaa varten. Lämmittelyottelun jälkeen vastus kovenee melkoisella tavalla, kun vastaan asettuu Michael Mmoh.

Mmohin kausi on lähtenyt hienosti liikkeelle. Nurmella Mmoh on pelannut Challenger-turnauksissa, ja hienolla menestyksellä. Muun muassa Noah Rubin kaatui suoraan 0-2 lukemin, ja myös Thomas Fabbiano koki saman kohtalon, kun Mmoh takoi suoran 0-2 voiton ottelussa. Mmohilla on loistava syöttö kerrassaan, ja onkin tämän vuoksi myös ennakko suosikki tähän otteluun. Onko kaikki kuitenkaan niin mustaa valkoisella, kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää?

Safwat lähtee ehdottomasti haastajana tähän otteluun. Mmoh on loistava syöttäjä, mutta Safwat ei parhaina päivinään vieressä kalpene. Safwatilla on mahdollisuus ottaa ottelusta jopa voitto, mutta väitämme, että vähintäänkin yksi erä menee Safwatin nimiin. Kerroinasettelu on varsin suotuisa tähän otteluun, ja siihen käydäänkin kiinni.

Vetolapulle:

Yli 2,5 erää | Kerroin: 2,70 | Panossuositus (1-5): 3

600€
bonuspaketti
250
ilmaiskierrosta
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
35X
Kierrätysvaatimus

600€ kasinobonus

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

Artikkelit samasta aiheesta