PelattuWimbledon ATP, karsinnat | Safwat M. – Mmoh M. Klo. 19:00

Wimbledon ATP, karsinnat | Safwat M. – Mmoh M. Klo. 19:00
Wimbledon ATP, karsinnat | Safwat M. – Mmoh M. Klo. 19:00
Wimbledon ATP, karsinnat | Safwat M. – Mmoh M. Klo. 19:00

Wimbledonin karsintojen toisella kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun vastakkain asettuu kaksi hyvää syöttäjää. Molemmat ovat aloittaneet väkevästi nurmikauden, ja ottelun lähtökohdat ovat sen mukaiset. Safwat on pelannut vasta yhden ottelun nurmella tällä kaudella, mutta aloitti kauden kuitenkin erittäin komealla 2-0 voitolla. Mmoh on pelannut useammankin ottelut nurmella tämän kauden puolella, ja onkin jo päässyt hyvään vauhtiin.

Mohamed Safwat on kokenut pelaaja. Safwatin syöttö on parhaimmillaan erittäin pureva. Safwat pelasi avausottelunsa Jack Draperia vastaan, ja oletetusti voittikin ottelun suoraan 2-0. Tämä ei mittarina oikein riitä, sillä kokematon 16-vuotias Draper oli vain lämmittelyä tulevaa varten. Lämmittelyottelun jälkeen vastus kovenee melkoisella tavalla, kun vastaan asettuu Michael Mmoh.

Mmohin kausi on lähtenyt hienosti liikkeelle. Nurmella Mmoh on pelannut Challenger-turnauksissa, ja hienolla menestyksellä. Muun muassa Noah Rubin kaatui suoraan 0-2 lukemin, ja myös Thomas Fabbiano koki saman kohtalon, kun Mmoh takoi suoran 0-2 voiton ottelussa. Mmohilla on loistava syöttö kerrassaan, ja onkin tämän vuoksi myös ennakko suosikki tähän otteluun. Onko kaikki kuitenkaan niin mustaa valkoisella, kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää?

Safwat lähtee ehdottomasti haastajana tähän otteluun. Mmoh on loistava syöttäjä, mutta Safwat ei parhaina päivinään vieressä kalpene. Safwatilla on mahdollisuus ottaa ottelusta jopa voitto, mutta väitämme, että vähintäänkin yksi erä menee Safwatin nimiin. Kerroinasettelu on varsin suotuisa tähän otteluun, ja siihen käydäänkin kiinni.

Vetolapulle:

Yli 2,5 erää | Kerroin: 2,70 | Panossuositus (1-5): 3

NordicBet: 20€ ilmaisveto ja 100% vetobonus
Kierrätys 6 X
Nordicbet tarjoaa ensitalletuksen tuplauksen aina 100€ asti. Seuraavalla talletuksella saat 50% vetobonuksen 50€ asti. Kolmantena bonuksena 20 euron ilmaisveto mobiilissa. Kierrätys 6x vähintään 1.5 kertoimella. Osa Betsson-pelijättiä.
100€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus

spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
100
bonuspaketti
Veikkaajat.com