Wimbledon ATP | Karlovic I. – Struff J-L. Klo 15:00

Tässäkin ottelussa kohtaa kaksi loistavaa syöttäjää. Kummallakaan pelit eivät ole todellakaan nappiin menneet, mutta ensimmäiseltä kierrokselta selvittiin hienosti jatkoon. Tasainen kaksikko iskee yhteen kolmelta iltapäivällä, ja odotettavissa on, että ratkaisua ei kolmessa erässä tulla saamaan. Jaksaako vanha herra loppuun saakka vai onko hehkeimmät päivät jo eletty?

Ivo Karlovic (ATP: 112.) on jo 39-vuotias. Kuitenkin ikäisekseen hän on erinomaisessa kunnossa. Karlovicin pelaaminen perustuu pitkälti herran järkyttävän kovaan, ja tarkkaan syöttöön. Syöttö on suuressa roolissa nurmella pelattaessa, mutta yleispelaamisenkin pitää olla kohtuullisella tasolla. Karlovic ei ole vieläkään löytänyt kunnon tuntumaa nurmipelaamiseen, mutta syötön avulla hän voi päästä pidemmällekin. Tänään vastaan asettuu keskivertoa kovempi syöttäjä, eikä herra pelillisesti ainakaan jäljessä ole Karloviciin nähden.

Jan-Lennard Struff (ATP: 64.) aloitti väkevästi turnauksen kaatamalla Leonardo Mayerin. Mayer ei kuitenkaan taipunut ennen kuin vasta viidennessä erässä, jolloin Struff nappasi erävoiton huikealla 6-1 tuloksella. Struff syötti ottelussa huikeat 17 ässää, ja ensimmäisen syötön voittoprosenttikin oli huikea 90. Tänään vastaan asettuu Mayeria parempi syöttäjä, mutta pelillisesti palloralleja ajatellen huonompi pelaaja.

Ottelun ennakkoasetelmissa voidaan nostaa esille jo Karlovicin ikä. Pitkät ottelut eivät sovellu vanhemmille pelaajille, vaikka huippu-urheilijasta kyse onkin. Karlovic on kova syöttäjä, mutta syöttö hiipuu kyllä ottelun mennessä pidemmälle. Struff ei puolestaan paljoa Karlovicista jäljessä ole syötön osalta. Pelillisesti Struff on parempi pelaaja, ja onnistuu varmasti Karlovicin yllättämään vähintäänkin kahdessa erässä. Uskomme, että Struff tulee ottelun lopulta voittamaan, mutta pitkän kamppailun jälkeen. Muutama loistava pelivalinta otteluun löytyy!

J-L. Struff voittaa | Kerroin: 2,20 | Panossuositus (1-5): 4

Yli 4,5 erää | Kerroin: 2,90 | Panossuositus (1-5): 2

Yli 39,5 peliä | Kerroin: 1,89 | Panossuositus (1-5): 5

600€
bonuspaketti
250
ilmaiskierrosta
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
35X
Kierrätysvaatimus

600€ kasinobonus

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

Artikkelit samasta aiheesta