Wimbledon ATP | Anderson K. – Isner J. Klo. 15:00  

Myös miesten puolella on edetty aina välieriin saakka. Edellisellä kierroksella Kevin Anderson (ATP: 8.) järjesti jättipommin, kun hän pudotti turnauksen ylivoimaisen ennakkosuosikin, Roger Federerin ulos. Anderson oli jo 2-0 tappiolla, mutta nousi aivan ilmiömäisellä pelaamisella sekä uusien pallojen avustuksella 2-3 voittoon. Vastustajaksi tälle syöttökoneelle asettuu toinen ässäkuningas, John Isner (ATP: 10.) Edellisessä ottelussa Isner pudotti Milos Raonicin, joka on myös tunnettu ilmiömäisestä syötöstään. Taas kerran näemme nurmella kaksi syöttökonetta, mutta kummalla se peruspelaaminen falskaa enemmän?

Anderson on tunnettu kovasta syötöstään, mutta hän on myös oppinut pelaamaan paremmin palloralleissa. Anderson pelasi Federeriä vastaan aivan ilmiömäisen ottelun, ja taisteli loppuun asti voittaen vasta viidennessä erässä. Viimeinenkin erä venyi jopa 24 syöttövuoron mittaiseksi, mutta tähän oli yksi osasyy myös uudet pallot. Pallojen vaihto aiheutti sen, että syötön palautus oli paljon vaikeampaa, mutta pallojen pehmentyessä Anderson onnistui murtamaan Federerin syötön. Anderson on todella kova vastustaja, mutta Raonicin kanssa samaa tasoa.

Isner pelasi loistavan ottelun Raonicia vastaan. Ensimmäiset kaksi erää mentiin aina katkaisupeliin saakka, mutta kolmannessa ja neljännessä erässä nähtiin myös Isnerin palautustaidot, ja Raonicin väsyminen. Isner onnistui murtamaan Raonicin syötön kolmesti ottelun aikana. Tämän lisäksi Isner joutui pelastamaan itsensä murtumiselta vain kerran, mikä kertoo herran syöttötaidoista hyvinkin paljon. Neljään erään Isner täräytti 25 ässää, ja ykkössyötön voittoprosenttikin oli huikea 90. Tänään vastaan asettuu Raonicin kaltainen syöttökone, mutta myönnettävä on, että Isner on tästäkin kaksikosta se parempi.

Ottelun asetelmat ovat todella tasaiset. Isner lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina paperilla, vaikka Anderson onnistuikin eilen pelaamaan ilmiömäisen ottelun. Isnerin syöttäminen ja yleispelaaminen ovat kuitenkin sillä tasolla, että voittoa tästä lähdetään hakemaan myös vetolapulle. Lisäksi otetaan ehdottomasti mukaan pelioverit, sillä kolmessa erässä saati sitten lyhyin erin ei ottelua tulla ratkomaan.

John Isner voittaa | Kerroin: 1,90 | Panossuositus (1-5): 4

Yli 47,5 peliä | Kerroin: 1,90   | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta