Vetovihjeet NHL 22.3.2018

St. Louis Blues – Boston Bruins, vierasvoitto 2 – kerroin 2,50

 

Calgary Flames – Anaheim Ducks, kotivoitto 1 – kerroin 2,50

 

Kokonaiskerroin 6,25 – Nordicbet.com

 

 

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta
Kierrätys 10 X

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

200€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus 0 pyöräytystä ilman talletusta Forfeitable: Ei

250 spinniä

600

 

 

St. Louis Blues – Boston Bruins, klo 02.00, vierasvoitto 2 – kerroin 2,50

 

Kotijoukkueella on vielä mahdollisuus päästä pudotuspeleihin, mutta nyt niitä voittoja tarvittaisiin todenteolla. Joukkue onkin voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan puolet.

Tähtipelaaja Vladimir Tarasenkon pelikunto on hieman epävarma. Jos venäläinen on ottelusta sivussa on se kotijoukkueelle iso menetys. Vierasjoukkueen loukkaantumislista on melko pitkä ja sivussa on myös jokunen runkopelaaja, mainittakoon Patrice Bergeron, David Backes sekä konkaripuolustaja Zdeno Chara.

Boston Bruins on ollut kovassa iskussa ja tästä kertoo myös se että joukkue on hävinnyt viimeisessä kymmenessä ottelussaan vain kolme kertaa. Myös se että joukkue on toisena kivenkovassa Itäisessä konferenssissa kertoo joukkueen hyvästä peli-ilmeestä.

Lapulle laittaisin ehdottomasti vierasvoittoa yli kahden kertoimella. Tämän pitäisi osua noin kaksi kertaa kolmesta.

 

 

Calgary Flames – Anaheim Ducks, klo 03.30, kotivoitto 1 – kerroin 2,50

 

Kotijoukkueella on vielä teoreettiset mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. Joukkue on kuuden pisteen päässä Los Angeles Kingsistä jolla on vielä kaiken lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna. Voikin siis sanoa että tästä ottelusta on saatava täysi pistepotti jos haluaa pitää edes pienet mahdollisuudet hengissä. Flames laittaa siis kaiken peliin.

Anaheim Ducks on Läntisen konferenssin seitsemäntenä ja sillä on tällä hetkellä kiinnitys pudotuspelipaikkaan.

Kovin merkittäviä loukkaantumisia ei kummallakaan joukkueella ole.

Uskoisin että Flames onnistuu katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa, hieman ailahtelevaa Anaheimiä vastaan. Lapulle merkiksi ykköstä.

 

Liiga 21.3.2018

 

Tapparan tai/ja Jypin kotivoitoilla saisi kerrointa hilattua kivasti ylöspäin ja kumpaakin pitäisin melko varmana. Ottelut kello 18.30.

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€
Kierrätys 0 X

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€

Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

300€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus 0 pyöräytystä ilman talletusta Forfeitable: Ei

50 spinniä

300

Veikkaajat.com