Vetovihjeet Mestareiden Liigaan 20-21.2.2018

Chelsea – Barcelona, vierasvoitto 2 – kerroin 2,16

 

Sevilla – Manchester United, tasapeli X – kerroin 3,25

 

Kokonaiskerroin 7.02 – Nordicbet.com

 

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

0

600

 

Chelsea – Barcelona, 20.2 klo 21.45, vierasvoitto 2 – kerroin 2,16

Kotijoukkue Chelsea ei ole vakuuttanut Valioliigassa joulutauon jälkeen. Joukkue pelasi Leicesteriä vastaan tasapelin ja hävisi Bournemouthille 0-3 kotistadionilla ja Watfordille vieraissa 4-1. Joukkueen runkopuolustaja David Luiz on ottelusta sivussa loukkaantumisen takia. Täydellisesti onnistuneella pelillä joukkue kyllä pystyy haastamaan Barcelonan, mutta se tarkoittaa sitä että kaiken pitäisi mennä täysin nappiin.

Vierailijat ovat hävinneet yhden ottelun viimeiseen kolmeenkymmeneenkahdeksaan peliin kaikki kilpailut mukaan lukien. Barcelona johtaa La Liigaa seitsemän pisteen erolla toisena olevaan Atletico Madridiin. Joukkue onkin ollut viime aikoina aivan uskomattomassa vireessä. Lionel Messinkään aika ei vielä todellakaan ole ohi vaan tuntuu siltä että kaveri on peli peliltä vain entistä parempi. Itse pitäisin Barcelonaa yhtenä mestari ehdokkaana.

Barcelonan voitolle yli kahden kerroin on lähes pakko ottaa kiinni. Tottakai myös over 2,5 kertoimella 1,87 voisi olla myös vaihtoehtoinen merkki.

 

Sevilla – Manchester United, 21.2 klo 21.45, tasapeli X – kerroin 3,25

 

Isäntänä ottelussa on La Liigassa viidentenä vain kuusi pistettä Real Madridia jäljessä oleva Sevilla. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on voittanut kuusi ja pelannut kaksi tasapeliä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Vierasjoukkue Manchester Unitedin kohdalla voidaan puhua lievästä kyntämisestä kun joukkue hävisi Newcastlelle vieraissa 1-0. Myös Tottenhamille ManU hävisi vieraissa lukemin 2-0.

Paperilla Manchester United on ehkä hieman vahvempi mutta joukkueella on todella paljon loukkaantumisia. Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimovic ja Maroiune Fellaini on varmuudella pois. Myös Paul Pogban, Anders Herreran sekä Marcus Rashfordin pelikunto on epävarmaa. Myös kotijoukkueella on joitain merkittäviä loukkaantumisia. Keskikenttämies Ever Banega on varmuudella sivussa ottelusta. Joaquin Correa, Jose Mena sekä Nolito saattaa myös olla sivussa ottelusta.

Kohteeseen lähtisin hakemaan tasuria mutta myös molempien joukkueiden voitoille kertoimet on kyllä mielenkiintoiset. ManU tekee todennäkoisesti vierasmaalin, joten nolla nollaa en pelaisi. Tuloksella 1-1 kerroin olisi 5,45.

 

Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

0

300

Veikkaajat.com