Valavuori avasi oman vetolinjansa, vastaa itse puheluihin!

Veikkaajat.comin urheiluasiantuntija Aleksi Valavuori avasi oman vetolinjansa, johon soittamalla saat kuumimmat vetovinkit urheilumaailmasta. Mikä hienointa, Valavuori vastaa itse jokaiseen puheluun!

Valavuori lanseerasi palvelun, koska näki sille selkeän tarpeen. Valavuori oli itse useita vuosia pakkasella vedoista, mutta on viimeisten vuosien aikana kääntänyt pelinsä voitolliseksi ja haluaa jakaa tietoutta eteenpäin. Vedonlyöjät haluavat mahdollisimman up-to-date -tietoa kokoonpanoista sekä mahdollisista muuttujista. Valavuori lupaa ainakin alussa vastata itse jokaiseen puheluun.

Pelasin itse ensin useita vuosia miinusmerkkisellä tuloksella, kunnes virheiden kautta ymmärsin rakentaa toisenlaisen lähestymistavan. Nyt keskityn ainoastaan ydinlajeihini ja tulos on ollut mukavaa luettavaa kuukaudesta toiseen. Moni vedonlyöjä iskee vetojaan koko ajan todennäköisyyksiä vastaan ja tämä on helppo korjata jo ihan muutamalla liikkeellä.

Pystyn tarjoamaan merkittävää lisäarvoa vedonlyöjille etenkin koripallon, jalkapallon, jääkiekon ja tenniksen suhdanteista sekä ajankohtaisista muutoksista, joita vedonlyöjä ei muuten saisi käyttöönsä. Vastaan ainakin alussa jokaiseen puheluun itse ja näin takaan todella henkilökohtaisen palvelun. Muutaman euron puhelu saattaa tuoda asiakkaalle ison säästön ja tilin tulevaisuudessa.

Mitä, jos puheluja ja kysymyksiä tulee muilta kuin vedonlyöjiltä?

Toki soittaja voi kysyä ihan mistä tahansa muustakin, mutta parisuhdeneuvontaa en rupea antamaan.

Valavuori on langan päässä vaikka heti ja tiedossa on ainakin erittäin mielenkiintoisen Korisliigan välierät sekä yön NHL, josta miehellä on selkeät näkemykset.

Veikkaajat.com