Vaihteeksi suoraa puhetta urheilijoilta: “Olympiakylässä n*ssitaan jatkuvasti!”

Lontoon olympialaisiin on enää reilu viikko aikaa ja pian Lontoo on koko maailman silmien alla. Huippu-urheilijat majoittuvat olympiakylässä ja aina sitä kuulee mukavia kommentteja urheilijoilta, että kuinka kylässä on mukavaa majoittua.

No, amerikkalainen jalkapallomaalivahti ja mm. ESPN Magaxinen kannessa alasti taannoin poseeraanut Hope Solo (kuvassa) puhuu tapojensa mukaisesti asioista niiden oikeilla nimillä. Solo osallistui neljän vuotta sitten Pekingin olympiakisoihin, missä USA voitti naisten futiskultaa.
“Osallistujien kesken on paljon seksiä. Sanon sen suoraan: siellä n*ssitaan jatkuvasti” Solo latasi.

“Olen nähnyt urheilijoiden harrastavan seksiä taivasalla, nurmikolla ja rakennusten välissä. Ihmiset kadottavat estonsa helposti, Solo paljasti The Body Issue -lehden haastattelussa.

Yhdysvaltalaismaalivahdin mukaan asiassa ei ole mitään erikoista.

“Urheilijat ovat äärimmäisyysihmisiä. Kun he harjoittelevat, he keskittyvät siihen täydellisesti. Kun he juovat alkoholia, se on 20 annosta yhden sijasta. Olympiakisat ovat ainukertainen kokemus, ja ihmiset haluavat hankkia niin paljon hyviä muistoja kuin mahdollista” Solo kommentoi puolestaan ESPN:n haastattelussa.

Olympiakylään tilattu 100 000 kondomia

Solon kommentit eivät taida olla lainkaan mitään hölynpölyä, sillä esimerkiksi uoden 2000 Sydneyn kisojen olympiakylään tilattiin ennakkoon 70 000 kondomia. Määrä osoittautui kuitenkin vähäiseksi ja 30 000 kondomin lisätilaus tehtiin kesken kisojen.
Yhdysvaltalaisuimari Ryan Lochte myöntää Solon puheet tosiksi.

“Kun viimeksi osallistuin olympiakisoihin, minulla oli tyttöystävä. Se oli iso virhe. Nyt olen sinkku, joten Lontoon pitäisi olla mahtava kokemus” Lochte ilakoi. Ja mikäs siinä. Urheilijat ovat hyväkuntoisia ja viriilejä ihmisiä, joten kumi päälle ja paneen vaan! Toivottavasti Hope Sololla on enemmän duuoo ku sooloo.

Lähde: Body Issue, Expressen, Iltasanomat

Veikkaajat.com