Unicaja – Baskonia

Playoffit ovat käynnissä myös Espanjan lämmössä, ja illan ottelussa kohtaavat suossa rypevä Unicaja sekä liitoon lähtenyt Baskonia.

Unicajalla on viimeisimmät ottelut menneet päin honkia, mutta nämä onkin vieraissa pelattu. Viimeisestä viidestä matsista on vaivainen yksi ottelu voitettu, ja tämäkin kotikentällä. Vierasjoukkueena Unicaja ei kauhean vakuuttava ole, mutta kotipuolessa homma sujuukin hieman paremmin.

Unicajan kotisaldo onkin paljon vakuuttavampi, sillä viimeisestä viidestä on onnistuttu jopa neljä voittamaan. Ainoa tappio on tullut pisteen erolla Zaragozaa vastaan, joten ei sekään voitto kauas ole jäänyt. Runkosarja sikseen, ja playoffeihin suunta. Unicajalla on työ tehtävänä, sillä 2-0 tilanteeseen sarjassa ei ole varaa joutua.

Baskonialla on liito päällä. Viiden ottelun voittoputki liidättää Baskonian pojat Unicajan isännöimään Game 2:seen. Baskonialla kulkee tällä hetkellä peli jokaisella osa-alueella, niin kotona, mutta myös vieraissa. Baskonia lähtee saalistamaan toista kiinnitystä tästä sarjasta, kun vastaan asettuu kova kotijoukkue, Unicaja.

Kokonaisuudessaan Unicajan kotiedun myötä, he asettuvat lieväksi ennakkosuosikiksi illan otteluun. Baskonian kerroin on kuitenkin hieman yläkanttiin lyöty, ottaen huomioon, ettei poissaoloja kummallakaan tiedettävästi ole. Baskonia on myös kauden keskinäisiä dominoinut, ja ensimmäisessä sarjan ottelussa he murskasivat Unicajan lukemin 87-70. Napataan Baskonian pieni ylikerroin lapulle!

300€
bonuspaketti
300
ilmaiskierrosta
150€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
30X
Kierrätysvaatimus

300€ kasinobonus

Optibet on muutakin kuin vain vedonlyöntiä! Ensitallettajalle on luvassa yhteensä jopa 300 € bonus sekä 300 ilmaiskierrosta, kun käytät koodia OPTIBET1. Talletusbonukset ja ilmaiskierrokset on jaettu kolmelle talletukselle.

Artikkelit samasta aiheesta