Umag ATP | Rublev A. – Auger-Aliassime F. Klo. 21:00

Mielenkiintoinen ottelu astuu kuvioihin neljännesvälierissä, kun kaksi massataituria asettuu vastakkain. Andrey Rublev (ATP: 35.) saa vastaansa Felix Auger-Aliassimen (ATP: 141.). Molemmat osaavat pelata massalla, mutta syötön puolesta Rublev saa lievän edun otteluun. Viimeaikainen pelaaminen Rublevin osalta ei ole säväyttänyt, mutta nyt olisi todella tilaston parannuksen paikka, kun vastaan asettuu todella nuori ja kokematon pelaaja.

Molemmat ovat toki lahjakkaita nuoria pelaajia, mutta Rublev on heistä selvästi parempi. Rublev osaa pelata todella hyvin sekä massalla että sitten nurmella, mutta Massalla pelattaessa hän pystyy haastamaan ATP-kärjestä monia suuria nimiä. Hyvän peruspelaamisen lisäksi Rublevin syöttö on hyvällä mallilla. Pari vuotta kokemusta lisää, niin varmasti tämä mies tulee nousemaan top-20 joukkoon vähintäänkin.

Auger-Aliassime on lahjakas, mutta varsin nuori. 17-vuotias kanadalainen lähtee ehdottomasti haastajana tähän otteluun. Rublev on ennakkosuosikki, ja kerroinasettelu antaa tähän erinomaiset rahantakomismahdollisuudet, sillä peliyhtiöt ovat arvioineet pelaajat samantasoisiksi. Napataan uran läpimurtoa tekevän venäläisen voittoa lapulle, mutta yllätysten toivossa myös pelioveria.

Andrey Rublev voittaa | Kerroin: 1,92 | Panossuositus (1-5): 5

Yli 22,5 peliä | Kerroin: 1,94 | Panossuositus (1-5): 3

600€
bonuspaketti
250
ilmaiskierrosta
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
35X
Kierrätysvaatimus

600€ kasinobonus

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

Artikkelit samasta aiheesta