Uhkapelien valvontaviranomainen vaatii lopettamaan seksismin alalta

05.02.2018

Tänään maanantaina 5.2.2018 brittiläinen uhkapelien valvontaviranomainen, The British Gambling Commission on ottanut vahvasti kantaa seksismin lopettamiseksi uhkapelialalla. Toimitusjohtaja Sarah Harrison lausui ICE Totally Gaming -tapahtumassa viranomaisten olevan kykeneväinen jopa boikotteihin elleivät asenteet muutu.

Harrison puhui kuinka uhkapelialan yritysten messuosastoilla vähäpukeiset naiset markkinoivat usein alan palveluita. Toimitusjohtaja kertoi tämän olevan syy siihen, miksi hän lähti puhumaan pelialan vaikuttajille epäkohdista. Harrisonin mukaan kyseinen markkinointikeino on merkittävä tahra koko alan maineessa.

”Tämä on ala jolla työskentelee paljon lahjakkaita, menestyneitä ja vahvoja naisia. Siitä huolimatta alan tapahtumissa törmää miehiin, jotka ovat pukeutuneet tyylikkäisiin mittatilauspukuihin ja samaan aikaan naisten oletetaan sonnustautuvan miltei uimapukua muistuttaviin asuihin. Sanon, että tämän pitää loppua tähän paikkaan.”

Sekä European Casino Association (ECA) ja Clarion Gaming, tapahtuman järjestäjä, ovat molemmat samalla kannalla brittiläisen valvontaelimen kanssa ja ovat näin ollen lähettäneet avoimen kirjeen tapahtumaan osallistuville yrityksille ja osallistujille. The Guardianin mukaan kirjeessä kerrotaan kuinka 2000-luvulla sekä miehet että naiset ovat merkittävissä, sekä päättävissä rooleissa eri yrityksissä ja suosittelivat yritysten näyttävän tuotteitaan eri tapahtumissa  ei-loukkaavassa ja ei-stereotyyppisessä valossa.

”On tärkeää, että kaikki osallistujat kokevat tulevansa tasa-arvoisesti tervetulleeksi ja molempia sukupuolia kunnioittava edustaminen on korvaamatonta.”

Rosvosektori
Bonuskoodi
Ei voittoa
10€ pelirahaa
Rosvosektori
Ilmaiskierroksia
Ei voittoa
Suklaalevy
Uudistunut Onnenpyörä antaa palkintoja!

Osallistumalla voit voittaa pelirahaa ja palkintoja. Syötä alle tietosi niin näet heti, mitä olet voittanut.