Superkerroin 100.00 Liigaan uusille veikkaajille!

28.05.2019

Nyt on hyvä aika liittyä NordicBetille, jos et ole sitä ehtinyt aiemmin tekemään! Kun rekisteröidyt Veikkaajat.comin kautta ja lyöt vetoa Liigan 2018-19 mestaruudesta, saat normaalin tervetulotarjouksen lisäksi superkertoimen kohteelle.

Superkerroin Liigaan

SM-Liiga vedonlyönti: vedonlyöntibonus
Kärpät vai Tappara? Ässät vai TPS?

Jos siis liityt meidän kauttamme NordicBetille, voit tehdä veikkauksen Liigan mestarista 1 euron panoksella ja saat tälle panokselle huiman superkertoimen 100.00! Tämä tarkoittaa siis sitä, että riippumatta veikkaamasi joukkueen nykyisistä kertoimista, oikeaan osuessasi voitat 100 €! Ainoana poikkeuksena tähän on joukkueet, joiden kerroin on jo ilman superkerrointakin yli 100. Silloin saat normaalin voittosi päälle vielä ylimääräisen satasen. Euron panoksella voit siis voittaa normaalivoittosi käteisenä ja loput bonusrahana aina 100 € asti!

Tarjous koskee uusia pelaajia, jotka ovat liittyneet NordicBetille Veikkaajat.comin kautta. Ainoastaan ensimmäinen vetosi Liigan mestaruudesta lasketaan tähän tarjoukseen. Et siis voi lyödä varmuuden vuoksi vetoa kaikista joukkueista ja varmistaa näin bonukset. Bonusrahalla on 3-kertainen kierrätysvaatimus, joka tulee täyttää vähintään 1.5 kertoimen vedonlyöntikohteissa 30 päivän aikana.

Tervetulobonus 100 %

Superkertoimen lisäksi saat tietenkin myös tavallisen vedonlyönnin tervetulotarjouksen. Ensimmäisellä talletuksella saat 100 % bonuksen aina 100 € asti. Tällä bonuksella on 6-kertainen kierrätysvaatimus. Sitten, kun tämä ensimmäinen bonus on joko hävitty tai kierrätetty, voit lunastaa toisen bonuksen tallettamalla 10 €. Silloin saat 50 % bonuksen aina 50 € asti. Kun tämä bonus on käytetty, saat vielä kolmannen bonuksen tallettamalla vähintään 10 €. Silloin saat yhden 20 euron ilmaisvedon.

100% bonus  200 € asti ensitalletuksella
  • Laadukasta ja monipuolista rahapeliviihdettä jo vuodesta 2002
  • Vedonlyöntikohteet erityisesti pohjoismaiseen makuun
  • Messevät bonukset niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille
Voimassa rajoitetun ajan!

NordicBet kokemuksia

NordicBet on yksi Suomen suosituimmista vedonlyöntisivustoista – eikä syyttä. Se tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntikohteita, jotka on erityisesti valittu pohjoismaalaiseen makuun. Pelkän vedonlyönnin lisäksi voit myös seurata varsinaisia pelejä NordicBetin live streameissä, joista löytyy jääkiekkofaneille esimerkiksi CHL, KHL ja Ruotsin SHL. Vedonlyönnin ohessa sivustolla on toki muutakin viihdettä. Voit valita esimerkiksi sadoista kolikkopeleistä mielenkiintoisimman, pyöritellä rulettia livejakajaa vastaan tai pelata pokeria freerolleissa. Kaiken kaikkiaan NordicBet on siis ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Kampanjan säännöt

  • Kampanja-aika 10.9. klo 11:00 – 14.9. klo 18:30 Suomen aikaa
  • Tarjous on voimassa uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Veikkaajat.comin kautta
  • Saat 100.00 superkertoimen, kun panostat 1 € Liiga-joukkueelle, jonka uskot voittavan 2018-19 mestaruuden
  • Jos joukkueen kerroin on yli 100, saat 100 € bonuksen tavallisten voittojen päälle
  • Bonusrahalla on 3-kertainen kierrätysvaatimus, joka täytetään min. 1.5 kertoimen vedonlyöntikohteissa 30 päivän kuluessa
Rosvosektori
Bonuskoodi
Ei voittoa
10€ pelirahaa
Rosvosektori
Ilmaiskierroksia
Ei voittoa
Suklaalevy
Uudistunut Onnenpyörä antaa palkintoja!

Osallistumalla voit voittaa pelirahaa ja palkintoja. Syötä alle tietosi niin näet heti, mitä olet voittanut.