SM-liigan johdossa muhii skandaali

SM-liigan johto on syyllistynyt järkyttävään painostukseen koskien Markus Nordlundin pelikieltoa. Iltalehden tietojen mukaan toiminta on ollut todella härskiä.

Iltalehden mukaan SM-liigan puheenjohtaja Hannu Penttilä ja liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen painostivat liigan kurinpitoryhmää antamaan Nordlundille pelikiellon, oli taklaus puhdas tai ei.

  • Puheenjohtaja Penttilä ja toimitusjohtaja Vuorinen ilmoittivat yksiselitteisesti, että sääntökirjasta pitää löytyä joku pykälä, jonka perusteella Nordlundille voidaan antaa pelikielto. Sääntökirjassa ei ole yhtään sellaista pykälää, joka sopisi tähän tapaukseen, Kyntölä sanoi Iltalehdelle.

  • Molemmat ilmoittivat, että meidän on pakko löytää joku ratkaisu rangaistuksen antamiseksi.

  • Keskustelimme asiasta. Ilmoitin liigan johdolle, etten tee sellaista päätöstä, joka on vastoin tapahtunutta ja sääntökirjaa. Lisäksi ilmoitin eroavani kurinpitoryhmän puheenjohtajan tehtävistä, jos se koetaan tarpeelliseksi. Minulle sanottiin, ettei se ole tarpeen, Kyntölä sanoi.

Tämän jälkeen hallitus otti asian itselleen.

  • Kyllä. Ja juuri ennen hallituksen päätöksen julkistamista Vuorinen soitti minulle, että koko kurinpitoryhmä on saanut potkut, Kyntölä kertoi.
Veikkaajat.com