Shokki: Juhani Tamminen jättää TUTOn!

Kuluvalla kaudella Mestiksessä pronssisijalle päätyneen TUTOn intohimoinen päävalmentaja Juhani Tamminen ei jatka joukkueessa. Tamminen ehti luomaan nousevaa TUTO-buumia Turkuun, mutta nyt työ jää kesken.

Kiekkopiireissä aina tunteita herättävä Tamminen ja turkulaisseuran hallitus eivät päässeet yhteisymmärrykseen tulevan kauden pelaajabudjetista. Tamminen halusi ehdottomasti lisää rahaa uusiin ja laadukkaisiin pelaajiin, mutta TUTOn hallitus oli toisilla linjoilla.

  • Halusin ensi kaudeksi joukkueen, jolla pystytään taistelemaan Mestiksen mestaruudesta. Siihen tarvitaan lisää rahaa, mutta hallitus ei ollut sellaiseen valmis sitoutumaan, kommentoi Tami.

  • Itse olisin tuonut huomattavan lisärahoituksen ensi kauteen. Tämän ikäisenä on enää turha lähteä mopolla moottoritielle kasvattamaan lisää banaaneja otsalohkoihin, jatkoi Tami.

TUTOn uudeksi päävalmentajaksi on huhuiltu kovia nimiä, joista tulisieluisen lätkäjätkän Ismo Lehkosen nimi on ollut vahvimmin esillä. Lehkonen valmensi TUTOa 2004-2008, joten hän tuntee turkulaiskuviot.

Veikkaajat.com