Vedonlyöntiyhtiöt uskovat Saara Aallon voittoon

31.10.2017

Sara Aalto X FactorissaSaara Aalto on niittänyt mainetta ja kunniaa brittien X Factor -kisassa ja kilpailun finaaliin on enää muutama päivä aikaa. Aallon voitolle ei edes kertoimia jaettu taipaleen alussa, niin epätodennäköiseltä se vaikutti, mutta nyt tilanne on kääntynyt täysin toisin päin.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoilevat kilpailijoista Saara Aallolle kaikista pienintä kerrointa, mikä tarkoittaa, että näiden konkareiden mukaan suomalainen näyttää todennäköisimmiltä voittajalta suositussa laulukilpailussa.

Aallon kerroin Betssonilla on 1,60 ja samaan aikaan kovimman kilpakumppanin, Matt Terryn kerroin on 3,20. Finaalissa nähdään myös 5 After Midnight -poikabändi, jonka suosio vaikuttaa kuitenkin notkahtaneen. Vedonlyöntiyhtiöltä tämä ei luonnollisesti ole jäänyt huomaamatta, sillä Betsson tarjoaa pojille kerrointa 6,00.

Saara Aallon X Factor UK -finaali alkaa lauantaina 10. joulukuuta kello 22:00 ja finaalin tuloslähetys koittaa jo seuraavana päivänä 11. joulukuuta kello 22:00. Suomalaiset pääsevät seuraamaan X Factoria poikkeuksellisesti SubTV:ltä tai Katsomo-palvelussa.

100% bonus  200 € asti ensitalletuksella

Legendaarinen Betsson hakee edelleen uusia pelaajia. Vain yhdellä talletuksella (minimi 10€) saa 100 spinniä, jonka lisäksi tulee vielä jopa 200€ pelirahaa. Viidellä seuraavalla...

Voimassa rajoitetun ajan!
Rosvosektori
Bonuskoodi
Ei voittoa
10€ pelirahaa
Rosvosektori
Ilmaiskierroksia
Ei voittoa
Suklaalevy
Uudistunut Onnenpyörä antaa palkintoja!

Osallistumalla voit voittaa pelirahaa ja palkintoja. Syötä alle tietosi niin näet heti, mitä olet voittanut.