Vedonlyöntiyhtiöt uskovat Saara Aallon voittoon

Sara Aalto X FactorissaSaara Aalto on niittänyt mainetta ja kunniaa brittien X Factor -kisassa ja kilpailun finaaliin on enää muutama päivä aikaa. Aallon voitolle ei edes kertoimia jaettu taipaleen alussa, niin epätodennäköiseltä se vaikutti, mutta nyt tilanne on kääntynyt täysin toisin päin.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoilevat kilpailijoista Saara Aallolle kaikista pienintä kerrointa, mikä tarkoittaa, että näiden konkareiden mukaan suomalainen näyttää todennäköisimmiltä voittajalta suositussa laulukilpailussa.

Aallon kerroin Betssonilla on 1,60 ja samaan aikaan kovimman kilpakumppanin, Matt Terryn kerroin on 3,20. Finaalissa nähdään myös 5 After Midnight -poikabändi, jonka suosio vaikuttaa kuitenkin notkahtaneen. Vedonlyöntiyhtiöltä tämä ei luonnollisesti ole jäänyt huomaamatta, sillä Betsson tarjoaa pojille kerrointa 6,00.

Saara Aallon X Factor UK -finaali alkaa lauantaina 10. joulukuuta kello 22:00 ja finaalin tuloslähetys koittaa jo seuraavana päivänä 11. joulukuuta kello 22:00. Suomalaiset pääsevät seuraamaan X Factoria poikkeuksellisesti SubTV:ltä tai Katsomo-palvelussa.

Betsson – 200€ bonus
Kierrätys 25 X
Legendaarinen Betsson hakee edelleen uusia pelaajia. Vain yhdellä talletuksella (minimi 10€) saa 600 spinniä, jonka lisäksi tulee vielä jopa 200€ pelirahaa. Kasinobonukset tulee kierrättää 35x, ilmaiskierrokset vain 25x.
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Kyllä
forfeitable
600
ilmaiskierrosta
200
bonuspaketti
Veikkaajat.com