PelattuReal Madrid – Liverpool

Real Madrid – Liverpool
Real Madrid – Liverpool
Real Madrid – Liverpool

Taas on se hetki, kun ratkeaa Euroopan paras seurajoukkue. Kiovan illassa nähdään varmasti uskomaton ottelu. Ottelussa kohtaa kaksi vuotta hallitsevana mestarina pysynyt Espanjalainen suurseura Real Madrid sekä Englannin yksi “isoista”, eli siis Liverpool.

Pelikansan mukaan Real Madrid olisi ennakkosuosikki. Itse pitäisin Liverpoolin yllätystä täysin mahdollisena. Liverpoolin hyökkäys on toiminut tehokkaasti. Maalintekovoimaa löytyy laajalta rintamalta vaikka yksi mies onkin ollut viimeistelyssä aivan omaa luokkaansa. Mohamed Salah on tehnyt tällä kaudella 44 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien ja antanut sen lisäksi useita maalisyöttöjä.

Löytyy Realiltakin maalintekovoimaa Cristiano Ronaldon johdolla. Mutta Madridin pelaaminen on ollut koko kauden hyvin ailahtelevaa, vaikkakin Mestareiden liigassa joukkue on ollut erittäin tehokas.

Lapulle kuitenkin Liverpool, hyvällä kertoimella.

Comeon.com – talleta 10€, saat 50€ pelirahaa
Kierrätys 35 X
Talleta kymppi, saat 50€ pelirahaa. Tämä tarjous vetää voiton useimmista ilmaisen pelirahan tarjouksista, sillä ehdot ovat erinomaiset ja talletusvaatimus erittäin pieni. Riskinottokykyisempi valitsee ComeOn kasinon vaihtoehtoisen bonarin: talleta jopa 300€, talletuksesi tuplataan 100% eli yhteensä tilillesi ilmestyy 600€ pelirahaa.
40€
ensitalletuksella
400%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
0
ilmaiskierrosta
50
bonuspaketti
Veikkaajat.com