Ranskan avoimet | Muguruza – Sharapova Klo. 15:00

Iltapäivän kuumassa puolivälierän ottelussa Garbine Muguruza (WTA-rank 3.) saa vastaansa Maria Sharapovan (WTA-rank. 30.). Ottelusta voidaan odottaa varsin tiukkaa, sillä molemmat näistä naisista ovat erinomaisessa vireessä. Muguruza on lievä ennakkosuosikki tähän otteluun, mutta Sharapova pystyy kyllä laittamaan Garbinen varsin tiukille ottelussa.

Sharapovalla on takanaan kolme ottelua Ranskan avoimissa. Ensimmäisenä kaatui odotetusti Hogenkamp, mutta tämä sai yllätettyä Sharapovan toisessa erässä, ja nappasikin yhden erän hurjalta ennakkosuosikiltaan. Sharapova kuitenkin hoiteli ottelun tyylipuhtaasti 2-1. Toisena vastaan asettui Vekic, joka hävisikin ottelun suoraan 2-0. Ottelussa tuli kuitenkin 22 peliä, kun ensimmäinen erä meni lähes TieBreakiin saakka. Viimeisimpänä Sharapova kaatoi 2-0 Pliskovan. Pliskovalla ei ollut mitään saumaa ottelussa, ja hävisikin erät lukemin 6-2 ja 6-1. Viimeisessä ottelussa Serena Williams joutui luovuttamaan ennen ottelun alkua loukkaantumisen johdosta.

Sharapovalla on aseet päivän otteluun, sillä syöttö kulkee ihan kohtalaisen hyvin, ja palauttaminen sujuu. Massakentällä pelattaessa pitkät pallorallit ovat erittäinkin todennäköisiä, ja tästä syystä Sharapova on hyvin vaarallinen vastustaja. Kokemusta naiselta löytyy vuosien varrelta, mutta riittääkö se tänään kiven kovaa Garbine Muguruzaa vastaan?

Mugurza on pelannut tyylipuhtaan turnauksen. Jokainen ottelu on päättynyt Muguruzan voittoon lukemin 2-0, ja viimeisimmässä Tsurenko luovutti ensimmäisessä erässä. Vastustajat ovat olleet heikompia kun Sharapova, mutta en voi silti vähätellä Muguruzan taitoja lainkaan. Syöttökulkee ja ykkösistä voitetaankin 80%, ja myös palloralleissa pysytään hyvin mukana.

Muguruza on erittäin taitava ja vaarallinen vastustaja. Kuitenkin vastapuolelta löytyy tällä kertaa kokemuksen lisäksi myös taitoa sekä pelinlukukykyä. Sharapova tulee otteluun altavastaajana, mutta ei suinkaan niin suurena, mitä voisi odottaa. Muguruzalle tämän päivän ottelu ei tule mikään läpihuuto, vaan melkoista taistelua sopii hyvin odottaa.

Ennakkoasetelmat antavat mahdollisuuden kolmeen kohteeseen.

Maria Sharapova voittaa | Kerroin 2,06 | Panossuositus (1-5): 3

Erien määrä yhteensä yli 2,5 | Kerroin 2,27 | Panossuositus (1-5): 4

Pelien määrä yhteensä yli 22,5 | Kerroin 1,91 | Panossuositus (1-5): 5

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta