Ranska LNB | Limoges – Monaco Klo. 21.45

Monaco hakee sarjaan päätöstä vieraskentällä.

Välierät on saatu kriittiseen pisteeseen, kun Limoges taistelee kotikentällä sarjan jatkosta. Monaco nappasi molemmat kotiottelunsa, ja hakee näin katkoa sarjaan sekä samalla myös finaalipaikkaa. Limogesilla on hurjat paineet, mutta kotiyleisö on tukemassa joukkueen taistelua. Riittääkö taistelutahto loppuun saakka?

Limoges on pelannut kerrassaan loistavan kauden. Runkosarjassa sijoituttiin neljänneksi, ja pudotuspeleissä on päästy aina välieriin saakka. Tänään vastus on kovaakin kovempi, ja paineiden tuoma taakka on hurja. Limoges on kuitenkin läpi kauden loistanut kotikentällään, ja tämän lisäksi se pääsi edellisessä kohtaamisessa jo peliin kiinni. Limoges koki karvaan seitsemän pisteet tappion edellisessä ottelussa, mutta tänään asetelmat ovat erilaiset, kun Limoges pääsee kotikentän hurmokseen!

Monaco voitti runkosarjan, ja painelee pudotuspeleissäkin puhtaalla sarjalla eteenpäin. On totta, että Monaco on selvästi näistä kahdesta se parempi joukkue, mutta riittääkö rahkeet painaa tämäkin sarja puhtaalla pelillä? Monaco lähtee hakemaan voittoa Limogesin kotoa, mutta se katkaisumatsi on aina se kaikista vaikein.

Limoges tulee taistelemaan loppuun saakka. Edellisessä ottelussa päästiin jo haastamaan Monacoa hyvin niin hyökkäyksissä, mutta myös riistoissa ja puolustuksessa. Tänään asetelmat muuttuvat, kun Limoges pelaa kotonaan. Monaco tulee taipumaan illan ottelussa Limogesia vastaan, ja sarja tulee etenemään neljänteen osaotteluun. Limogesin kerroin tässä kohtaamisessa on erittäinkin houkutteleva, ja siihen käydään kiinni!

Napataan vetolapulle yksi kohde.

Limoges ml | Kerroin 2,45 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta