Pohjoisen poika: varmoja lappuja

Viimeisimpinä aikoina olen jälleen päässyt yllättävän hyvään vetoon pienellä strategian viilauksella. Jäitä on heitetty hattuun aimo annos, mikä on kääntänyt kupongit riittävässä suhteessa voitollisiksi. Ajoittain jopa puolet kupongeista on muuttunut siniseksi, minkä ainakin koen olevan hyvä suhde.

Hyviin tuloksiin on päästy 1-4 kohteen lapuilla pelaamalla tarkkaan harkittuja kohteita, eli varmoja. Samalla on todistettu se, että eihän sellaista ole olemassakaan kuin varma kohde. Ehkä ilmaiskierrokset ovat varmaa rahaa, mutta niidenkään määrästä ei puhuta mitään. Kotimaisessa jalkapallossa peli kuin peli saattaa päättyä mihin tahansa tulokseen, vaikka kuntopuntari, sarjataulukko ja aiemmat keskinäiset kohtaamiset vaikuttavatkin. Liian monta lappua on jäänyt kaikkein ankeimmalla tavalla siitä yhdestä kiinni.

Hyvä esimerkki nähtiin viikonvaihteessa, kun AC Oulun yhden pelaajan, eli portugalilaisveskan, surkea esitys vei joukkueelta melko varman kotivoiton. Samalla tuo peli oli overifutista parhaimmillaan. Siihen riittää todella yhden pelaajan epäonnistuminen tai toisaalta onnistuminen. Samaan aikaan toisaalla toinen oululaisjoukkue nyhjäsi nolla-nollan häntäpään Hämeenlinnan kanssa, vaikka tuostakin ottelusta oli syytä olettaa iloista overifutista.

Oheen pari esimerkkilappua onnistuneista varmoista vedoista viime viikolta ja viikonvaihteelta ja sitten yksi ”varma” veto. Näihin sitä kai täytyy jatkossakin panostaa pelirahaa. Tarkoin mietittyä tavaraa, jossa kerroin hilataan jonnekin kympin lähelle. En tiedä, miten taktiikka toimii pitkässä juoksussa, mutta ainakin toistaiseksi tuntuisi toimivan kohtuudella.

Veikkaajat.com