Pitkävetovihjeet NHL, keskiviikko 13.12.2017

Buffalo Sabres – Ottawa Senators, vierasvoitto 2 – kerroin 2,45

 

New Jersey Devils – Los Angeles Kings, kotivoitto 1 – kerroin 2,85

 

Minnesota Wild – Calgary Flames, kotivoitto 1 – kerroin 2,14

 

Kokonaiskerroin 14,94 – nordicbet.com

 

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta
Kierrätys 10 X
Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
250
ilmaiskierrosta
600
bonuspaketti

Buffalo Sabres – Ottawa Senators, klo 02.00, vierasvoitto 2 – kerroin 2,45

 

Kotijoukkue Buffalo Sabres on jumittunut Itäisen konferenssin jumbo sijalle. Pudotuspelit tuntuu kaukaiselta ja oikeastaan mahdottomalta haaveelta. Senatorsin tilanne ei ole paljoa parempi, mutta muutamalla perättäisellä voitolla oltaisiin jo hyvin lähellä pudotuspeliviivaa.

Sabres on voittanut viimeisestä yhdestätoista ottelustaan vain kaksi, Senatorsin tilasto on vielä heikompi sillä joukkue on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä yhdestätoista.

Merkittäviä loukkaantumisia Sabresilla ei ole. Senatorsin kokoonpanosta pois on runkopuolustajat Chris Wideman ja Mark Borowiecki.

Ottelu on tärkeä, sillä kumpikin joukkue haluaa katkaista tappioputkensa ja mahdollisesti kääntää koko kauden suuntansa. Kummallakin joukkueella kohtalaiset kertoimet, mutta itse luottaisin Ottawaan tässä kohteessa.

 

New Jersey Devils – Los Angeles Kings, klo 02.00, kotivoitto 1 – kerroin 2,85

 

Jopa yllättävänkin hyvän alkukauden pelanneen Devilsin meno on pikkuhiljaa tasaantunut ja tappioitakin on alkanut tulla. Los Angeles Kings puolestaan on pelannut tasaisesti ja ovat ansaitusti Läntisen konferenssin toisena.

New Jersey on voittanut kymmenestä viimeisestä ottelustaan puolet. Kings on puolestaan kahdeksan ottelun voittoputkessa.

New Jerseyltä loukkaantuneena on Kyle Palmieri sekä Mirco Muller. Kingsiltä taasen Kyle Clifford sekä lähes koko kauden loukkaantuneena ollut tähtipelaaja, Jeff Carter. Myös Andy Andreoff saattaa jättää ottelun väliin.

Los Angeles pelaa tällä hetkellä hienoa ja voittavaa jääkiekkoa, mutta New Jersey imee kotiyleisöstään voimaa ja on yksi niistä harvoista joukkueista mikä voi katkaista Kingsin voittoputken. Jotenka kotivoitto, kovalla, melkein kolmen kertoimella on tähän kohteseen oiva valinta.

 

Minnesota Wild – Calgary Flames, klo 03.00, kotivoitto 1 – kerroin 2,14

 

Minnesota Wild on pelannut viimeisimmät ottelunsa mainiosti. Viimeisessä viidessä ottelussaan joukkue on ottanut täyden pistepotin neljä kertaa, jatkoajan jälkeen niistä on tullut kolme. Calgary on puolestaan napannut viimeisessä viidessä ottelussaan viisi pistettä.

Wild on Läntisen konferenssin kahdeksantena, yhden pisteen päässä Flamesistä. Wild on pelannut yhden ottelun vähemmän joten tämäkin ottelu voi olla erittäin merkittävä myöhemmässä vaiheessa.
Minnesotan kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi poissa on puolustaja Jared Spurgeon, sekä koko kauden sivussa ollut supertähti, Zach Parise. Flamesiltä ottelusta sivussa on Kris Versteeg. Myös 45-vuotiaan Jaromir Jagrin pelikunto on epävarmaa.

Tähän kohteeseen tasapeli (x) voisi olla myös hyvä merkki. Tasurilla kerroin olisi 4,15 ja nostaisi kokonaiskertoimen lähelle kolmeakymmentä (28,98).

 

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€
Kierrätys 0 X
Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.
300€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
50
ilmaiskierrosta
300
bonuspaketti
Veikkaajat.com