Personal Trainer -koulutus huippuolosuhteissa

Puolan jätit Piotr Malahovski ja Tomazs Majewski Mika Järvisen seurassa

Puolan jätit Piotr Malahovski ja Tomazs Majewski Mika Järvisen seurassa

PTP-2014 (Personal Trainer in Potch) -koulutus järjestetään Etelä-Afrikan Potchefstroomissa ja myös Espoossa Esport Arenan huikeassa kuntokeskuksessa. NWU-yliopiston harjoituskeskus tarjoaa loistavat puitteet kurssille, olit sitten urheilija tai muutoin tahdot pitää kunnostasi huolta. PTP-2014 koostuu 4 jaksosta, koulutus alkaa 27.-29.12.2013 lähijaksolla Esportissa, Etelä-Afrikan jakso on 8 viikon mittaisena helmikuun 2.päivä alkaen, opiskelu päättyy huhtikuussa päätösseminaarilla Espoossa.

”Olit sitten huippu-urheilija tai omasta kunnostasi välittävä personal trainer -ammattia suunnitteleva, niin harjoitusolosuhteet ja motivaatioilmasto ovat tärkeitä asioita tulosten taustalla – erityisesti Suomen talviaikaan. Palautuminen ei ole optimaalista kylmissä olosuhteissa, harjoittelun määrä ja teho on paremmalla tasolla lämpimissä olosuhteissa, eikä kansainvälisten huippu-urheilijoiden ja heidän valmentajiensa läsnäolo ole pahaksi, varsinkin jos harjoituspaikat myös ovat huippuluokkaa”, sanoo ammattivalmentaja Mika Järvinen, joka on valmentanut mm. nuorten maailmanmestaria, 10-ottelija Aki Heikkistä, 7-ottelijoita Salla Rinnettä ja etelä-afrikkalaista 7-ottelun ja korkeushypyn maansa mestaria Bianca Erweetä sekä pyörätuolikelaaja Esa-Pekka Mattilaa.

Järvinen on käynyt urheilijoidensa kanssa haistelemassa huippuolosuhteita ja maailman kärkiurheilijoiden ja heidän valmentajiensa toimintaa ympäri maailmaa. Etelä-Afrikan Potchefstroom on ollut kohteena jo vuodesta 2000.

”Huippuolosuhteet, huipputiimejä ympärillä, erinomaiset harjoituspaikat ja mahdollisuudet hyvään ruoka- ja lihashuoltoon. Vuosittain satoja eurooppalaisia ja Lähi-idän urheilijoita leireilemässä, sinne olemme viemässä jälleen urheilijoita tänäkin talvena. Urheilijoille, etenkin Suomessa, on tärkeää pystyä itse rahoittamaan suurimman osan urheilustaan. Siksi tarjoammekin täydellistä pakettia yhdistää leiri ja Personal Trainer -opiskelu – mahdollisuutta hankkia ammatti joka sopii todella sulavasti oman urheilu-uran kiivaimpaan vaiheeseen ja myös sen jälkeen. Jos et ole urheilija, mutta tahdot parantaa omaa kuntoasi, tämä on siihenkin loistava mahdollisuus ja kaiken kaikkiaan tämä koulutuskokonaisuus antaa hyvät valmiudet personal trainerina toimimiseen”, Järvinen kiteyttää tulevaisuuden menestymisreseptiä.

Lisätietoja Personal Trainer -koulutuksesta löytyy osoitteesta personalcoachingacademy.com

Veikkaajat.com