NHL Vinkit, Torstai 11.01.2018

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators, tasapeli X – kerroin 4,20

 

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild, kotivoitto 1 – kerroin 2,20

 

Kokonaiskerroin 9,24 – Nordicbet.com

 

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta
Kierrätys 10 X

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

200€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus 0 pyöräytystä ilman talletusta Forfeitable: Ei

250 spinniä

600

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators, klo 02.30, tasapeli X – kerroin 4,20

 

Kotijoukkue Toronto Maple Leafs, joka on Itäisen konferenssin neljäntenä, on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Tasapeli voisi silti helpostikkin toteutua tässä ottelussa. Toronton viidestä viimeisestä ottelusta kolme on mennyt jatko-ajalle ja kaksi muuta joukkue on hävinnyt. Ottawa Senators puolestaan otti viime ottelussaan ison kotivoiton konferenssin kärkijoukkue Tampa Bay Lightningista ja sitä edellisen ottelun joukkue voitti jatko-ajalla San Jose Sharksia vastaan. Ottawalla on varmastikkin hyvä pelifiilis.

Senatorsilla on toki alle vuorokauden huili sillä se kohtaa Chicago Blackhawksin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa. Myös loukkaantumisia joukkueelta löytyy. Matt Duchene saattaa joutua huilaamaan ottelun ja myös Dion Phaneufin pelikunto on epävarmaa. Nämä seikat on sellaisia jotka pitää ottaa huomioon, mutta mielestäni tasapeli on jokatapauksessa täysin mahdollinen.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild, klo 03.00, kotivoitto 1 – kerroin 2,20

 

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on Läntisen konferenssin yhdennellätoista sijalla ja Minnesota Wild pari pykälää ylempänä, yhdeksäntenä. Joukkueiden tilastot viimeisestä viidestä ottelusta on hyvin samanlaiset. Chicagolla kolme voittoa, yksi jatko-aika häviö sekä yhdessä ottelussa joukkue jäi pisteittä. Minnesotalla puolestaan kolme voittoa ja kaksi häviötä. Minnesota hävisi viimeisimmän ottelunsa kovassa lennossa olevalle Colorado Avalanchelle lukemin 7-2.

Kotijoukkueella on muutamia poissaolijoita loukkaantumisten takia, mutta joukkueen kannalta niistä pahin on ykkösmaalivahti Corey Crawfordin puuttuminen. Wildilla loukkaantumisia ei tähän tietoon ole.

Ottelun voittaja olisi tilastojen valossa aivan “fifty-sixty”, mutta kotiyleisön tuki saa Blackhawksille boostin päälle ja 60 minuutin pelin jälkeen pisteet jää Chicagoon.

 

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€
Kierrätys 0 X

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€

Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

300€ heti ensitalletuksella 100% ensitalletusbonus 0 pyöräytystä ilman talletusta Forfeitable: Ei

50 spinniä

300

 

 

Veikkaajat.com