NHL-Vihjeet, tiistai 27.2.2018

Columbus Blue Jackets – Washington Capitals, vierasvoitto 2 – kerroin 2,70

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs, kotivoitto 1 – kerroin 2,05

Kokonaiskerroin 5,54 – nordicbet.com

 

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!

0

600

 

Columbus Blue Jackets – Washington Capitals, klo 02.00, vierasvoitto 2 – kerroin 2,70

 

 

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets on Itäisen konferenssin kahdeksantena ja vierailijat saman konferenssin neljäntenä. Kumpikin joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi.

Loukkaantumisia Capitalsilla ei ole ja Columbuksella muutamia, mainittakoon Nick Foligno ja Markus Nutivaara.

Ottelu voisi kääntyä viimeisten esitysten perusteella aivan kumminpäin vain mutta uskoisin että vierasjoukkue vie pidemmän korren. Ja kerroin 2,70 vierasvoitolle on hyvä ottaa kiinni. Tasapeli antaisi kertoimen 3,85.

 

 

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs, klo 02.30, kotivoitto 1 – kerroin 2,05

 

 

Konferenssikärki saa vieraakseen uskomattomassa vireessä olevan Toronto Maple Leafsin. Toronto on noussut voittoputkensa ansiosta toiseksi Itäisessä konferenssissa.

Auston Matthewsin poissaolo on kova pala Torontolle. Ondrej Palat on poissa Tampan kokoonpanosta.

Tampa Bayn maalivahti Andrei Vasilevski on ollut uskomattomassa iskussa viime aikoina. Vasilevski on pelannut varmasti ja hyvin, mutta tämän lisäksi ottanut myös viime viikkoina monia highlight torjuntoja. Toronton maalivahtipeli ei ole aivan yhtähyvissä uomissa, vaikka kohtalaisen varmaa Frederik Anderseninkin toiminta on ollut.

Paperilla Tampa Bay on kuitenkin vahvempi, vaikka Toronton vire onkin ollut uskomaton. Joten kotivoitto kertoimella 2,05 olisi hyvä pelata tähän kohteeseen.

 

Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

0

300

Veikkaajat.com