NHL Vihjeet, perjantai 1.12.2017

Washington Capitals – Los Angeles Kings, vierastasoitus +1, kotivoitto 1 – kerroin 3,30

Minnesota Wild – Las Vegas Golden Knights, vierastasoitus +1, kotivoitto 1 – kerroin 3,10

Kokonaiskerroin 10,23 – Nordicbet.com

Nordicbet – 600€ + 250 ilmaiskierrosta
Kierrätys 10 X
Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen kierrätysvaatimus!
200€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
250
ilmaiskierrosta
600
bonuspaketti

Washington Capitals – Los Angeles Kings, klo 02.00, vierastasoitus +1, kotivoitto 1 – kerroin 3,30

Kotijoukkue Washington Capitals on Itäisen konferenssin kuudentena. Pääkaupunkilaiset on voittanut neljä ottelua viidestä viimeisestään ja näistä jokaisen kahden maalin erolla tai yli. Kovassa iskussa olleet joukkueen venäläistähdet, Alexander Ovechkin ja Evgeny Kuznetsov dominoi joukkueen sisäistä pistepörssiä. Joukkueen maalivahdit on pelannut myös loistavasti, lukuunottamatta muutamia niinsanottuja “ohi pelejä”. Washingtonin ehdoton vahvuus on tiiviisti hyökkääminen ja taitavat maalintekijät, mutta puolustus pelikin on nyt ollut onnistunutta.

Los Angeles Kings aloitti kuormittavan vieraskiertueensa voitolla Detroit Red Wingsistä, mutta tässä ottelussa vastus on piirun verran kovempi. Kings on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kolme ja saanut pisteen jatkoaikatappiosta Arizona Coyotesia vastaan. Joukkue tarvitsisi pikaisesti Jeff Carteria takaisin kokoonpanoonsa.

Kotijoukkue on paremmassa pelikunnossa ja näin ollen voitto Capitalsille tasoitusvedolla.

Minnesota Wild – Las Vegas Golden Knights, klo 03.00, vierastasoitus +1, kotivoitto 1 – kerroin 3,10

Kotijoukkue Minnesota ei ole jäänyt kotikentällään ilman pisteitä viimeiseen neljään otteluun ja koko kauden ajan joukkue on suorittanut kotonaan tasaisesti. Minnesotan suomalaistähti, Mikael Granlund on vihdoin pääsemässä viime kauden tapaiseen lentoon. Joukkueen kokoonpanosta on koko alkukauden ajan loukkaantumisen takia puuttunut todellinen tähtipelaaja, Zach Parise, mutta kyllä Wild on kohtalaisen hyvin pärjännyt silti. Minnesota on Läntisen konferenssin yhdentenätoista, mutta vain parin pisteen päässä pudotuspelirajasta.

Vegas Golden Knights koki kirvelevän 0-3 tappion Dallas Starsille keskiviikon vastaisena yönä. Liigan uusimman joukkueen alkukausi on ylittänyt kaikki odotukset. Se on Läntisessä konferenssissa sijalla neljä. Joukkueella on tällä hetkellä monia loukkaantumisia, näistä merkittävimmät maalivahti Marc-Andre Fleury sekä hyökkääjä David Perron.

Minnesota on vahva kotonaan joten itse laittaisin tähänkin kohteeseen tasoitusvedolla kotijoukkueelle voiton. Tulosta voisi arvella, 5-2 antaisi kertoimen 23,00.

Mobilebet – talleta 300€, saat 600€
Kierrätys 0 X
Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan kasinolla tai vedonlyöntiin. Jos haluat pienemmän bonuksen, voit ottaa 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.
300€
ensitalletuksella
100%
ensitalletusbonus
0
spinniä talletuksetta
Ei
forfeitable
50
ilmaiskierrosta
300
bonuspaketti
Veikkaajat.com