NHL Vihjeet 4.2.2018

Washington Capitals – Vegas Golden Knights, vierasvoitto 2 – kerroin 3,00

 

Carolina Hurricanes – San Jose Sharks, tasapeli X – kerroin 4,05

 

Kokonaiskerroin 12,15 – Nordicbet.com

 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Nordicbet antaa 600€ bonuksen kolmessa erässä. Kaikki talletusbonukset tuplaavat talletuksen ja saat yhteensä 250 ilmaiskierrosta. Alhainen ...

0

600

Lunasta bonus
+ 250 ilmaiskierrosta!

 

Washington Capitals – Vegas Golden Knights, klo 19.30, vierasvoitto 2 -kerroin 3,00

 

Kotijoukkue Washington Capitals joka on Itäisen konferenssin kolmantena, on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan kolme. Viimeisin tappio tuli vierasottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Capitals saa vieraakseen Läntisen konferenssin kärkijoukkueen Vegas Golden Knightsin, joka on myös NHL:än kuumin joukkue kaikkien yllätykseksi.

Vegasin pukukopissa on loistava tunnelma. Ilman paineita pelaava, voittava joukkue on todella hankala vastustaja jopa näinkin kovatasoisessa liigassa. Muutamia loukkaantumisia joukkueella on, mutta ei mitään merkittäviä. Capitalsilla ei puolestaan loukkaantumisia ole.

Edellisestä ottelusta molemmilla on yhtäkauan aikaa eli huiliajoilla ei ole merkitystä. Vegas on pystynyt kaatamaan kovia joukkueita myös vieraissa, joten pelaisin tähän kohteesen vierasvoiton, merkki kaksi.

 

Carolina Hurricanes – San Jose Sharks, klo 20.00, tasapeli X – kerroin 4,05

 

Carolina Hurricanes joka on yhdeksäntenä Itäisessä konferenssissa saa vastaansa San Jose Sharksin joka on viidentenä Läntisessä konferenssissa. Kumpikin joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta.

Carolina on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme, kun taas puolestaan San Jose vain yhden.
Loukkaantumisia Carolinalla ei ole. San Joselta loukkaantumislistalla on joukkueen pitkäaikainen tähtipelaaja Joe Thorton.

Tasapeli tähän kohteeseen on enemmän kuin oikea valinta pelata.

 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Talleta 300€, saat 600€ sekä 50 ilmaiskierrosta Twin Spiniin. Ilmaispyöräytykset ovat kierrätysvapaita. Voit käyttää Mobilebetin ilmaisen pelirahan ...

0

300

Lunasta bonus
50 ilmaiskierrosta!
Veikkaajat.com