Newport ATP | Ramanathan R. – Pospisil V. Klo. 21:00

Nurmikentillä tapahtuu jälleen, kun yhteen iskevät Ramkumar Ramanathan (ATP: 161.) sekä Vasek Pospisil (ATP: 98.). Pospisil tunnetaan hyvänä syöttäjänä, mutta kakkossyöttö valskaa. Edellisessä ottelussaan Mischa Zvereviä vastaan Pospisil teki järkyttävän määrän kaksoisvirheitä, mutta paikkasi ne hurjalla määrällä ässiä. Kova syöttäjä on kyseessä, mutta kakkossyötölle ei parane joutua.

Ramanathan on hyvä yleispelaaja, mutta kohtalainen syöttäjä. Syötön merkitys on nurmikentällä todella suuri, sillä pallo ei pompi läheskään niin hyvin, kuin massalla tai varsinkaan kovalla kentällä. Ramanathanin ainoa mahdollisuus on Pospisilin kaksoisvirheet, mutta ässät ovat paikkaamassa tämän loven. Ramanathan lähtee haastajana otteluun, mutta saa nähdä, miten hyvin intialainen pystyy palauttamaan kanukin kovat syötöt.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvinkin selkeät. Pospisil on järkyttävä ennakkosuosikki, ja uskommekin hänen hoitavan ottelun kunnialla kahdessa erässä. Zverev kaatui eilen hurjan taistelun jälkeen, mutta tänään vastustajan taso on todella paljon heikompi, emmekä usko, että Ramanathan saa erääkään napattua. Helppoa voittoa haetaan Pospisilille ja myöskin pelimääriin uskallamme koskea.

Vasek Pospisil-1,5 erää | Kerroin: 2,23 | Panossuositus (1-5): 4

Alle 22,5 peliä | Kerroin: 2,02 | Panossuositus (1-5): 3

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta