MLB | Chicago White Sox – Cleveland Indians Klo. 03:10

Ensi yönä Chicagon vieraaksi saapuu hurjassa liidossa oleva Indians.

 

Indiansin syöttäjänä toimii ensi yönä Carrasco. Carrascon tilasto tältä kaudelta on melkoinen. Hän on pelannut 11 ottelua, joista neljä on hävitty ja seitsemän voitettu. Carrasco on syöttänyt kauden aikana kokonaisuudessaan 83 vuoroparia, ja nekin kohtuu hyvällä tilastolla. Carrascon ERA on 4,23 ja WHIP puolestaan 1,19. Hän on syöttänyt kokonaisuudessaan 83 strikeouttia kauden aikana, eli varianssia syötöille löytyy hyvin.

Indians on aloittanut kauden vahvasti. 63 ottelun jälkeen voitettu on 54%. Indians on keskimäärin suorittanut 5 juoksua ottelussa, ja reilu neljä on myös heitä vastaan tehty. Viime aikoina on peli kyllä kulkenut, ja viimeisestä kymmenestä ottelusta on voitettukin 6.

White Sox lähtee selkeänä altavastaajana otteluun. Syöttökummulle astelee ensi yönä Giolito, joka on syöttänyt kauden aikana kymmenen ottelua. Näistä kymmenestä on hävitty jopa kuusi, ja Gioliton henkilökohtainen tilastokin on sen mukainen. Giolito on kauden syöttänyt 7,08 ERA:lla ja 1,66 WHIP:llä. Kokonaiseen 61:een syötettyyn vuoropariin mahtuu vaivaiset 31 strikeouttia, ja tämäkin jo kertoo, ettei mikään kärkisyöttäjä kyseessä ole.

Indians lähtee selvänä ennakkosuosikkina otteluun. Gioliton ollessa kummulla ei Indiansilla ja heidän lyöjäarsenaalillaan tule olemaan ongelmia päästä pesille saati suorittaa juoksuja. Vapaataipaleita tullaan varmasti näkemään, ja Strikeoutit jäävät varmasti Gioliton osalta vähäisiksi.

Napataan lapulle Indiansin juoksumääriä ja tasoitusvoittoa!

Cleveland Indians-2 | Kerroin: 1,92 | Panossuosistus (1-5): 4

Cleveland Indians juoksut yhteensä yli 5,5 | Kerroin: 1,97 | Panossuositus (1-5): 4

ensitalletuksella
ensitalletusbonus
spinniä talletuksetta
X
Kierrätysvaatimus

Artikkelit samasta aiheesta