Mahtava ele – Korpikoski lahjoitti lokakuun palkkansa syöpäpotilaille

NHL-seura Phoenix Coyotesista SM-liigaan ja TPS-paitaan aiemmin syksyllä loistamaan saapunut hyökkääjäLauri Korpikoski on lahjoittanut lokakuun palkkansa Lounais-Suomen Syöpäyhdistykselle.

Eikä Korpikoski edes ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä tällaisen asian kanssa, vaan mies on tehnyt moisen tempauksen jo aiemminkin pitäen vain sangen matalaa profiilia. 26-vuotias Korpikoski lahjoitti nyt siis koko lokakuun palkkansa lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerölle.

”Olen käynyt kesäisin tapaamassa lapsia, olemme pelanneet muun muassa pesismatseja. Heidän asiansa on aina mielessä, ja jos tulee tilaisuus auttaa niin mukana ollaan. Tällä kertaa sitten tällä tavalla” Korpikoski kommentoi MTV3:lle.

TPS:lle mies on ollut järkyttävän iso vahvistus, sillä hän on tehnyt viidessä pelissä 4+6=10 tehopistettä. Tänään hänet voi nähdä TPS:n paidassa Tampereen Hakametsässä, missä vastaan asettuu Tappara. Mutta kyllähän tämä on Korpikoskelta aivan pysäyttävän upea tempaus tässä ahneuden täyttämässä maailmassa. Hieno mies!

Veikkaajat.com