Loimaa Bisonsin Euroopan-valloitus alkaa – suorat lähetykset Nelonen Prolla ja Ruutu-palvelussa

Hyviä uutisia huippu-urheilun ystäville: Nelonen Pro on väkevästi menossa mukana, kun Loimaa Bisons lähtee viemään Suomi-korista maailmalle keskiviikkona käynnistyvässä, äärimmäisen kovatasoisessa Eurocupissa.

Bisons aloittaa ensimmäisen kautensa Eurocup-parketeilla kohtaamalla kivikovan liettualaisseuran Neptunas Klaipedan keskiviikkona 16. lokakuuta Helsingin jäähallissa kello 20 alkaen. Siitä eteenpäin Bisons taistelee voitoista maanosan toiseksi kovimman seurajoukkuekilpailun alkulohkossa kymmenenä peräkkäisenä keskiviikkona.

Nelonen Pro televisioi paitsi kaikki Bisonsin Eurocup-kotiottelut, näillä näkymin myös jokaisen vierasottelun. Lopullinen vahvistus vierasotteluiden teknisiin yksityiskohtiin saadaan myöhemmin.

  • Nelonen Pron tv-sopimus on Biisoneiden kannalta iso statement koko urheilevalle Suomelle. Hieman yli kaksivuotiaan Bisons-jengin tarina jatkuu entistä kauniimpana ja urheilussa on kaikki mahdollista, kun vaan uskoo itseensä, Bisons-pomo Aleksi Valavuori muistuttaa.

Nuoren loimaalaisseuran urotekoa korostaa se, että Bisons on peräti 15 vuoteen ensimmäinen suomalaisseura, joka on mukana Euroopan kakkossarjan lohkovaiheessa.

  • Eurocup on todella iso askel niin Bisonsille kuin koko suomalaiselle korisperheelle. Kun suomalainen jengi pelaa maailman kolmanneksi kovinta liigaa heti NBA:n ja Euroliigan jälkeen, ollaan erittäin isoissa ympyröissä, Valavuori alleviivaa.

Isot ympyrät myös kiinnostavat suomalaista urheiluyleisöä: avausmatsiin on myyty jo yli 4 500 lippua.

  • Suomen nuorin ammattilaisorganisaatio on tehnyt todella kovan usean kuukauden duunin ja olen äärimmäisen ylpeä koko Biisoni-perheestä. Paras mahdollinen kiitos tehdystä työstä olisi täysi mökki keskiviikkona.

Katsomoissa ja kanavilla on tarjolla todellisia huippuotteluita, sillä Bisons kohtaa H-alkulohkossa varsin kovia joukkueita. Bisonsin ja avausvastustaja Klaipedan lisäksi lohkossa pelaavat venäläinen huippuseura Pietarin Spartak, viime kaudella Euroliigassa tahkonnut turkkilainen Besiktas, kreikkalainen Panionios sekä Radnicki Kragujevac Serbiasta.

Nelonen Pron kanavilla ja Ruudussa on edessä muutenkin loistokas koripallosesonki. Bisonsin eurojännityksen lisäksi Nelonen Prolla seurataan herkeämättä maailman kovimman koripalloliigan NBA:n etenemistä lokakuun lopussa alkavalla kaudella. NBA:sta tarjolla on kolme suoraa ja suomeksi selostettua ottelua viikossa. Sekä Eurocup- että NBA-ottelut selostaa pääosin Kristian Palotie.

Veikkaajat.com