Kiririnki – urheiluun suunnattu yhteisörahoituspalvelu

Nyt on sinullakin mahtava tilaisuus tukea suomalaisia urheilijoita. Urheilijoille on nyt suunnattu joukkorahoituspalvelu, jossa urheilijat voivat kerätä rahoitusta yksittäisiltä ihmisiltä ja firmoilta omaa uransa varten.

Kiriringin Facebook-sivu löytyy TÄSTÄ.

Mikä on Kiririnki?

Maailmalla crowdfunding-nimellä tunnetun yhteisörahoituksen tarkoitus on antaa kaikille mahdollisuus osallistua itselleen tärkeän hankkeen rahoittamiseen. Kiririnki pyrkii muuttamaan suomalaista urheilukulttuuria ja tapoja, joilla urheilijat keräävät itselleen rahoitusta myymällä fanituotteita kannustajilleen.

Kiriringin kautta pääset mukaan fanittamiesi urheilijoiden taustajoukkoihin rakentamaan heidän menestystään. Sinä valitset urheilijan, jota haluat tukea. Ja mikä parasta, Kiriringissä fanituotteista maksamasi summa menee suoraan urheilijalle ilman välikäsiä.

Palvelun ylläpitoon varaamme vain 10 % kokonaissummasta. Voit olla varma, ettei maksamaasi summaa käytetä kattojärjestön papereitten pyöritykseen tai byrokratiaan.

Kuusi urheilijaa

Kiririnkiin kuuluu tällä hetkellä kuusi urheilijaa.

Noora Toivo (400m aitajuoksija)

Esa-Pekka Mattila (pyörätuolikelaus)

Nina Chydenius (yleisurheilu)

Petteri Martikainen (paini)

Anton Lindfors (lumilautacross)

Mikael Silander (vapaaottelu)

Tulevaisuudessa kuka tahansa urheilija pystyy ilmoittautumaan mukaan, sillä Kiririnki on avoin palvelu ihan jokaiselle huipulle tähtäävälle urheilijalle.

Veikkaajat.com