Kimiltä upea ele – nojapyörä lippalakista

Moni ei tunne Kimi Räikköstä ihmisenä, kuten ei lasketteluonnettomuudessa kolme vuotta sitten vakavasti loukkaantunut Pekka Hyysalokaan tuntenut vielä hetki sitten. Pekka kuitenkin tapasi Kimin Espoossa ja seurauksena oli ikimuistoinen vaihtokauppa.

Pekka Hyysalo lähes halvaantui vuonna 2010, kun hän oli Ylläksellä kuvaamassa laskuelokuvaa. Hän löi päänsä rinteeseen ja sai vakavan aivovamman. Pekan ei pitänyt ikinä enää pystyä laskemaan, mutta niin hän vain taisteli itsensä takaisin rinteeseen. Lue Pekan tarinasta enemmän hänen kotisivultaan.

Nyt Espoossa ollessaan Pekka sai kuulla ystävältään Marko Martikaiselta, että Kimi on kaupungissa. Miehet tapasivat ja Pekka ehdotti vitsillä pientä vaihtokauppaa. Pekka antaisi Kimille FightBack-lätsän (merkki kuvastaa Pekan taistelua takaisin rinteeseen ja elämään), jos Kimi ostaisi hänelle nojapyörän.

Eipä siinä mitään, Kimi tarttui täkyyn, laittoi FightBack-lätsän päähänsä ja sponssasi Pekalle upean nojapyörän, punaisissa FightBack-väreissä tietenkin.

Hienoja miehiä, molemmat!

Veikkaajat.com