Kaipaako tietokoneesi päivitystä? Voita peliläppäri tai muita palkintoja!

04.11.2020

Valitse kuulutko SWAT- vai REBELS-tiimiin ja lähde kukistamaan vihollista! iGame on saanut uuden Tactical Force -pelin valikoimiinsa ja saman tien laitetaan turnausta pystyyn. Turnauksessa jaetaan kolmelle parhaalle huikeat palkinnot, pääpalkintona on n. 2300 euron arvoinen pelitietokone. Katso alta, miten pääset osallistumaan!

Tactical Force -turnaus

iGame kokemuksia: Tactical Force arvostelu
Ilmaiskierroksille päästessä on aika valita, kenen puolella seisot.

Palkintoja pääset havittelemaan rekisteröitymällä turnaukseen. Vähimmäispanos on 0,40 € ja osallistumiseen vaaditaan vähintään yksi kierros. Turnauksen voittavat ne pelaajat, jotka pelaavat turnauksen aikana eniten kierroksia Tactical Force -pelissä.

Kampanjaan kuuluu kolme turnausta ja ne pelataan seuraavasti eli joka viikko on yksi turnaus:

Viikko 1 (12. – 18.9.)
Viikko 2 (19. -.25.9.)
Viikko 3 (26.9- 2.10.)

Viikottaiset palkinnot

  1. palkinto: Peliläppäri (Predator G9-593 15,6” -kannettava, Win 10 tai vastaava).
  2. palkinto: Näyttö + näytönohjain (BenQ Zowie XL2546 24” -pelinäyttö tai vastaava + Asus GeForce GTX 1080 Ti ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING tai vastaava).
  3. palkinto: Näyttö + pelikuulokkeet (BenQ Zowie XL2546 24” -pelinäyttö tai vastaava + Sennheiser GAME ZERO -pelikuuloke tai vastaava).

Tactical Force

Tactical Force on  40 voittolinjan kolikkopeli, jossa kaikki voittolinjat ovat aina aktiivisia. Pelistä löytyy erikoistoimintoja kuten savukranaatit, jotka räjähtävät ja parantavat voittomahdollisuuksia kierroksilla, joilta ei ole tullut voittoa. Pelin sisäiset ilmaiskierrokset käynnistyvät kolmella scatterilla ja niitä saa 15 kappaletta. Flashbang-toiminnon käynnistyessä on mahdollisuus saada ilmaiskierros erikoisrullilla, jossa on vain wildeja ja neljä arvokkainta symbolia. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,5 %.

iGame kokemuksia

iGame on Unibetin omistuksessa oleva peliyhtiö. Kasino tarjoaa 15 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin päivässä ensimmäisten 30 päivän aikana – saat siis yhteensä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta. Huomaa kuitenkin, että nämä kierrokset tulee lunastaa aina saman päivän aikana tai ne vanhentuvat. Voit valita näiden ilmaiskierrosten lisäksi yhden talletusbonuksen riippuen siitä, paljonko bonusta haluat. Voit siis saada esimerkiksi 200 % talletusbonuksen aina 200 euroon asti! Lisää talletusbonusta jaetaan myös ensitalletusta seuraavilla kolmella talletuksella. Pöytäpelien valikoima ei ole runsas, mutta valikoimassa on tarjolla tunnetuimpien valmistajien suosituimpia pelejä. Pelattavana on hedelmäpelejä ja pöytäpeleistä mm. ruletti, baccarat ja blackjackia voi pelata useassa eri variaatiossa.

Kampanjan säännöt

  • Kampanja-aika 12.9.2018 – 2.10.2018
  • Pääset osallistumaan rekisteröitymällä turnaukseen
  • Vähimmäispanos on 0,40 € ja osallistumiseen vaaditaan vähintään yksi kierros
  • Kolme eniten kierroksia pelannutta pelaajaa voittavat palkinnot
  • Voittajat julkistetaan kampanjasivulla ja heihin otetaan yhteyttä pelitilin yhteystietojen perusteella
Rosvosektori
Bonuskoodi
Ei voittoa
10€ pelirahaa
Rosvosektori
Ilmaiskierroksia
Ei voittoa
Suklaalevy
Uudistunut Onnenpyörä antaa palkintoja!

Osallistumalla voit voittaa pelirahaa ja palkintoja. Syötä alle tietosi niin näet heti, mitä olet voittanut.