Janne Makkonen tarinakisan voittaja – lue huikea stoori!

janne-makkonen

Onneksi olkoon, Janne Makkonen! Hän on nimittäin voittanut tulevana keskiviikkona VIP-kohtelun itselleen ja kolmelle ystävälleen Kultarannassa! On Teemu Selännettä, on golfkisaa, on luksusjahtia….. Niin ja hyvää ruokaa ja juomaa!

Tässä kylmiä väreitä aiheuttanut tekstinpätkä:

Kovanluokan NHL-fanina oli tuskallista katsoa NHL:n ja NHLPA:n sopimusneuvotteluita viime syksynä. Pilke silmäkulmassa päätin yhdistää harrastuksen, ammatin ja intohimon tekemällä NHL:n työsulkua protestoivan videokollaasin. Muutama päivä videon julkaisun jälkeen katsojakertoja olikin jo lähemmäs puoli miljoonaa. Yllätyksenä tuli myös se, että useat NHL-pelaajat olivat jo tulleet kehumaan työtäni.

Yht. äkkiä olin antamassa yö-myöhään useita haastatteluita Pohjois-Amerikkaan ja olin jäätävässä media-myllerryksessä. Annoin muunmuassa urheilujätti ESPN:lle 2 haastattelua, puhelinhaastattelun CTV:n uutisiin muutaman miljoonan TV-kastelijan kuunnellessa ja minusta löytyi sivun kokoinen artikkeli Kanadan suurimman sanomalehden kolmannelta sivulta. Tämän jälkeen myös NHLPA soitti sanoakseen, että videoni oli sillä hetkellä heidän paras ase saada fanit puolelleen. Samalla ilmoittivat, että ansioistani saatetaan välttää työsulku, joka lähti kiistasta, kuinka kaksi osapuolta jakaisivat käsittämättömän $3,200,000,000 liikevaihdon. Puhetta oli myös pelaajayhdistyksen kanssa, että olisin lähtenyt New Yorkiin mukaan viimeisiin sopimusneuvotteluihin liigan ja pelaajien välillä ja edustamaan ’faneja’. Tuon syyskuun ensimmäisen viikon aikana minä, tämä tavallinen iltalukiolainen, olin jonkin sortin shokkitranssissa.

Työsulku päättyi Tammikkuussa ja NHL:ää pelattiin puolikas kausi. New Yorkiin en lopulta päässyt enkä rahallista korvausta työstäni saanut, paitsi kahvipullat Sean Bergenheimilta ja hienon pelipaidan NHLPA:lta. Tästä kuitenkin opin, että kun yhdistää harrastuksen, urheilun ja intohimon, voi tavallisen tallaajan muutaman minuutin pituinen teko vaikuttaa isossa mittakaavassa. Tämä oli minun once in a lifetime -suoritukseni.

Veikkaajat.com